Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?a párom egy kicsit nárcisztikus ,arrogáns és nem értem
Figyelt kérdés
Sziasztok.A bnőmmel leugrottuni kávézni,de végül átugrottunk a tópartais, ezért a parom megharagudott rám mert nem kértem tőle engedélyt hogy meheteke e ,persze amikor haza értem egybòl elmondtam neki ,de akkor is összeveszet velem és mérgében meg is ütött és azt vágta a fejemhez hogy nem bízhat bennem meg tönkre teszem az életünket , meg stb dolgok. Nem tudom jogy teljesen jogos e ez tőle ,de az volt a baja hogy nem szóltam neki , amikor haza erzem egyből elmondtam neki de akkor is problema volt,mert szerinte hazudtam neki és azt hiszi hogy unalmas a kapcsolatunk és én azért mentem el,pedig nem így van ,csak az embernek kell egy kis kikapcsolódás a hetköznapokból..2021. ápr. 18. 09:54
21/25 anonim válasza:
14# vagyok.Látom ennyi esze van némelyiknek,de sebaj.
9 éve élsz valakivel együtt és most először mentél el valahova nélküle?És eddig mit csináltál?Be voltál zárva,és jol elvoltatok?Vagy mazochista vagy?
Hát biztosan én vagyok rosszul összerakva,ha ezt nem tudom elkepzelni.
Lehet valahol az iráni fensíkon ez tök természetes életmód,hogy az assziny egy ketrecben jol el van,de errefelé még a bivajb..ádi faluban is több öntudata van egy nőnek!
Mindegy is, ez nem érdekes ezekszerint.
Hagyd ott.A helyzet nem fog valtozni.
De, azért ne kérdezd meg tőle,hogy elmehetsz e!!!
22/25 anonim válasza:
Sosem értettem, 46 év alatt sem, hogy nők hogyan tudnak ennyire lesüllyedni egy fsz miatt.
23/25 A kérdező kommentje:
Kilépek ebből a kapcsolatból , mert nem akarok teljesen tönkre menni ,fiatal vagyok ahhoz, az ilyen nők mint én moat inkább csak magamról beszélek ,félbek a magánytól,attól hogy nem találnak párt,ahogy mndja is a párom,hogy nem találok még egy olyan férfit mint ő,mert ő nem iszik ,nem kurvázik stb...ő csak étzelmi zsarolást csinal,ami hasonló az előbbi példákhoz, a munkájaban is szeret uralkodni ,szeret mindent ő irányítani, én meg mióta vele vagyok,leadtam magam teljesen,mindekivel megszakítottam a kapcsolatot,majdnem a szüleimmel is mert nem tetszett neki még az sem hogy mentem jozzájuk,de ez mára változott már ő is jön is velem,tehát a rabbjáva váltam , függő lettem, dolgozom sőt ,tartottam is el őt 5évig mikor nem akart dolgozni , persze tisztában vagyok vele hogy ez nem jó így,de az a mélységes önbizalom hiány ami bennem van felöröl teljesen , ki akar sajátítani ,azt akarja hogy a bnőmmel ne beszéljek meg semmit,mert minden csak rá és rám tartozik
2021. ápr. 19. 19:00
24/25 anonim válasza:
Nos, aki gyanusítja a másikat, annak a füle mögött van vaj. Azaz eltereli magáról a figyelmet, a masikra vetíti ki azt, amit ő tesz. Szóval nagy rá az esély hogy ő csal téged.
25/25 anonim válasza:
"de lehet hogy tényleg én vagyok a hibás éscmindent én rontok el"
Kérd el a párod dokijának a számát, és menj el te is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!