Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek?a párom egy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?a párom egy kicsit nárcisztikus ,arrogáns és nem értem

Figyelt kérdés
Sziasztok.A bnőmmel leugrottuni kávézni,de végül átugrottunk a tópartais, ezért a parom megharagudott rám mert nem kértem tőle engedélyt hogy meheteke e ,persze amikor haza értem egybòl elmondtam neki ,de akkor is összeveszet velem és mérgében meg is ütött és azt vágta a fejemhez hogy nem bízhat bennem meg tönkre teszem az életünket , meg stb dolgok. Nem tudom jogy teljesen jogos e ez tőle ,de az volt a baja hogy nem szóltam neki , amikor haza erzem egyből elmondtam neki de akkor is problema volt,mert szerinte hazudtam neki és azt hiszi hogy unalmas a kapcsolatunk és én azért mentem el,pedig nem így van ,csak az embernek kell egy kis kikapcsolódás a hetköznapokból..
2021. ápr. 18. 09:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Meddig voltál távol?
2021. ápr. 18. 14:10
 12/25 A kérdező kommentje:
3óra hosszára mentem el,27éves nő vagyok, egyépként hosszú ideig pszichiátriai kezelés alatt állt, de azt hittem megváltozott,szerencsére még nincs gyerekünk
2021. ápr. 18. 14:58
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha megkérdezhetem, mi volt a pontos diagnózis?

Érdekel, hogy a nárcisztikust tényleg megkapta-e. Ettől függetlenül jogosnak tartom az érzéseidet, és nem maradnék vele együtt.

2021. ápr. 18. 15:07
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

9 éve vagy vele és azóta nem mentél kavézni a barátnőddel,és sehova?És ehhez engedélyt kellett volna kerned???

Na ,ne vetits kérlek,hanem meseld el szépen a kihagyott reszleteket is!Volt ott azért a 9 év alatt egy smás is!!

Ez egy nagy kamutörténet így!Lehet páran megkajálják olyan húsz+ évesen,de én biztosan nem.

2021. ápr. 18. 17:09
 15/25 A kérdező kommentje:
A pontos diagnózis pánik beteg és diszociativ személyiségzavar. Ő mindig is ilyen volt ,szeret az embereken uralkodni , mivel a csajt 1éve ismerem így nem nem voltam sehol,hozzá voltam szokva hogy nem megyek sehova ,csak kellet egy kis nyugi a hétköznapi gondokból kiszakadni,de lehet hogy tényleg én vagyok a hibás éscmindent én rontok el ,nem is ez a lényeg de az embernek szüksége van arra hogy kiadja magából valakinek a problémáit ,nekem nem arra van szűkségem hogy bárki elítéljen engem vagy őt, csak jó volt kiadni magam hogy kezdek besokallni,mert így egy kicsit megkönnyebültem.
2021. ápr. 19. 06:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha egyszer agyonver akkor hogy meg fogsz könnyebbülni. Nem te vagy a hibás, az agresszív viselkedés nem elfogadható. De úgy tűnik, neked jó így, csak kérlek gyereket ne szülj neki. A saját életed úgy cseszed el ahogy akarod, de legyen legalább annyi felelősségtudatod, hogy egy gyereket nem teszel ki ennek
2021. ápr. 19. 07:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes lenne keresned egy pszichológust hosszútávra, ha együttmaradsz a pároddal. A pszichológiailag instabil emberekkel annyira nehéz együttélni, hogy jóformán mindig ajánlják a csalàdtagoknak.
2021. ápr. 19. 07:16
 18/25 A kérdező kommentje:
Én akartam pszichológushoz menni ,de ő nem engedte . De lehet hogy tényleg én vagyok a hibás , hogy ő ilyen ,lehet én váltom ki belőle,egy percig sem hibáztatom őt semmiért. Mert mindig rájövök,higy nekem kellene másképp viselkednem,ha akkor felhívom hogy baj lenne-e ha átugranánk a másik városba a tóhoz ,akkor nem lett volna ez. Ezért is csak szűkségem volt most valakire aki meghallgat engem.
2021. ápr. 19. 08:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Pedig jogod van pszichológushoz menni, átmenni a tóhoz a barátnőddel. Neki viszont nincs joga megütni téged. Érdemes lenne elmenned a rendőrségre feljelentést tenni (és kötelességed is).
2021. ápr. 19. 08:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Meg fog ölni, menekülj
2021. ápr. 19. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!