Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a párom nagyon megváltozott és még arról sem szólt, hogy állítólag külföldre utazik?
Nem szokott ilyen lenni, hogy csak bámul a levegőbe, és mintha nem is látna engem. Az intimitás működik, de azon kívül, mintha az érzelmek nem lennének már a régiek egy kicsit sem.
Még október 12.-én csattant el köztünk többször heves csók és akkor állította, hogy nagyon ragaszkodik hozzám, szerelmes. De azután ilyet nem vettem észre rajta. Két év szerelem és előtte fél év barátság, ebből alakult ki kapcsolat.
Rendben van, de nem veszi fel a telefont! Nem elérhető.
Tegnap még be volt kapcsolva az üzenetrögzítője, de most az sincs. (Azt tudom, hogy a testvére kutakodik az üzenetei között.) Nincs rendes magánszférája.
Esetleg talán az ex lehet a képben. Remélem, hogy az a nő, aki mostanában ostromolta a közös ismeretségi körünkből, nem telepedett rá.
Az ex-szel nincs szexuális kapcsolatuk, ez biztos. Ha tervezték is a nyári közös utazásokat, az ex szemproblémája miatt meghiúsult akkor.
Korábban mindent elmondott nekem, de most már úgy tűnik, lesznek titkai előttem. Nagyon megváltozott.
Hiába mondtam az új nőnek egyértelműen világosan, hogy együtt vagyok a párommal. Akkor is gátlástalanul nyomult - hol így, hol úgy.
Pedig egy pillanatra úgy tűnt, hogy megértette. De nem nyugodott bele mégsem, erre következtetni a továbbiakból.
Igyekeztem, hogy ne adják meg egymásnak az elérhetőségeiket. Talán nem...
Nekem azt mondogatta, hogy felülmúlhatatlan vagyok a szexben. Senki más nem lenne olyan jó, mint én.
Dicsérgetett, hogy emberileg sokkal jobb vagyok a barátainál. Esküdözött, hogy az a nő, aki annyira rá mászna, nem kell neki.
De tény, hogy túl sokféle kommunikációs problémánk volt. Egy ideig valahogy mindig mindent meg tudtunk beszélni, de valahol félresiklott valami. Nem tudom...
szóval működik az intimitás mert október 12-én volt csók? :DDD
Annak a pasinek október 12 óta kb. 20-25 orgazmusra volt biológiai szüksége. Hánynál voltál jelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!