Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a párom nagyon megváltozott és még arról sem szólt, hogy állítólag külföldre utazik?

Figyelt kérdés

Nem szokott ilyen lenni, hogy csak bámul a levegőbe, és mintha nem is látna engem. Az intimitás működik, de azon kívül, mintha az érzelmek nem lennének már a régiek egy kicsit sem.

Még október 12.-én csattant el köztünk többször heves csók és akkor állította, hogy nagyon ragaszkodik hozzám, szerelmes. De azután ilyet nem vettem észre rajta. Két év szerelem és előtte fél év barátság, ebből alakult ki kapcsolat.

#elmúlt a szerelem?
tegnap 08:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na, végre fölvette a telefont!!! Beszéltünk!!!

Nagyon izgatott volt a hangja. Igen, az exével volt Bécsben, de nagyon bizonygatta, hogy nincs szex közöttük. (Ezt azért tudom elhinni, mert részletezni szokta, hogy ilyenkor milyen reakciói vannak a nőnek.) Hozzám be fog nézni a mai napon és ölelgetni fog.

De! Azt furcsállom, hogy ezt a nőt mintha jobban tiszteletben tartaná nálam, amit megint szóvá tettem. Ha az ex azt mondja, hogy most azonnal utaznak, ő szempillantás alatt ugrik.

A nő kívánsága volt, hogy ne legyen bekapcsolva a párom telefonja, senki ne érje el őket. Így is tett a párom. (Még a testvéreit se értesítse!)

Azzal példálozótt a párom, hogy mi szinte mindennap találkozunk. Szóval nagyon mondogatta, hogy CSAK HIVATALOS(!) kapcsolat inkább az ex.

tegnap 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne... Tőled nagyobb marhát az életében nem fog taláni. Szexelget exszel, a másik csajjal meg még ki tudja kikkel és persze veled is. Nem is azt mondta, hogy szeret téged hanem veled a legjobb a szex és te hülye liba vele maradsz ebben a szexkapcsolatban, vagy egyoldalú "nyitott" kapcsolatban. Hát mit lehet erre mondani. Csak az jut eszembe, hogy csakis akkor tisztel valaki ha önmagad is tiszteled. Vagyis senki se fog nemcsak a mostani "párod". De ha neked így jó akkor folytasd.
tegnap 09:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jézus isten te ezt a süket dumát képes vagy elhinni? Egyáltalán mi a fenének van együtt az exxel? Még ha csak munka miatt is amit kétlek nem kérhetne olyat hogy kapcsolja ki a telefont. Plusz meg se tenném ha szeretem a párom de még csak nem is utazgatnék az exemmel. Egy igazi birka vagy aki mindent elhisz. Idióta.
tegnap 09:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Egyszer az életben meg kell tanulnom megbízni egy férfiba! (Soha nem szokott sikerülni, ezért nem is voltak tartósak a kapcsolataim.) Most ez az első, ami úgy-ahogy működik.

Korábban írtam arról, hogy részletezni szokta, miképpen utasítja el a szexet a másik nő - önmagát takargatja a barátom előtt. Nem próbálkozik már nála, belátta, hogy felesleges. Van ilyen is, mert tudok egy csomó vallásos nő tartózkodásáról.

Most hagyjuk ezeket a "tisztelet" dolgokat. Tudja, hogy megvédem magam, ha kell. Nem hagyok semmit szó nélkül.

tegnap 09:34
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem veszitek észre hogy troll kérdés? 😅Ennyire ostoba nem lehet valaki.
tegnap 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon remélem én is.

De ismertem egyszer egy nőt, aki nem merte megkérdezni a párját, hova jár el éjszakánként.

tegnap 10:18
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Kamu kérdés!

Unatkozik a vízi marha.

tegnap 10:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora láma vagy kérdező 😅 Simán benyalod, hogy kikapcsolt telefonnal az exével(!) Bécsben grasszál??? Nélküled?????? Ezt így mégis hogy??? Meg is érdemled, buta vagy, mint egy marék lepke.
tegnap 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:
84%

#18!

Annak a marék lepnkenek több esze van mint ennek a marhanak. Trollkodik,nem vesztek észre?

tegnap 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem vagyok benne biztos, nőkben és férfiakban is vannak ilyen észlények ám...

tegnap 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!