Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a párom nagyon megváltozott és még arról sem szólt, hogy állítólag külföldre utazik?

Figyelt kérdés

Nem szokott ilyen lenni, hogy csak bámul a levegőbe, és mintha nem is látna engem. Az intimitás működik, de azon kívül, mintha az érzelmek nem lennének már a régiek egy kicsit sem.

Még október 12.-én csattant el köztünk többször heves csók és akkor állította, hogy nagyon ragaszkodik hozzám, szerelmes. De azután ilyet nem vettem észre rajta. Két év szerelem és előtte fél év barátság, ebből alakult ki kapcsolat.

#elmúlt a szerelem?
dec. 4. 08:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Tegnap találkoztunk délután a megbeszéltek szerint.

Nem látszott rajta, hogy annyira el lett volna ragadtatva a viszontlátás örömétől. Egyhangúnak látszott, mint legutóbb mindig.

(Annyit elmondott végül, hogy az exe alakját dicsérte...)

De! Ma nagyon furcsa volt, hogy ügyintézés közben egy fiatalabb férfi elkezdett engem nagyon dicsérni, bókolt nekem. "Már csak én hiányzok az életéből"...?!

Látszott rajta, hogy szinte rajong értem. Van ilyen?! Első látásra szinte?!

Ezután telefonáltam a páromnak, hogy kapja össze azért magát, ha meg akar tartani. Mintha egy kis féltékenységet éreztem volna a párom hangjában...

dec. 5. 19:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
#21 te egy gyenge troll vagy, vagy mentális beteg. Illetve talán mindkettő. Kérlek ne szennyezd ezt az amúgy is alacsony színvonalú oldalt ilyenekkel.
dec. 5. 19:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem tudom elhinni hogy ennyire buta vagy :) gondolod majd a szemedbe mondja hogy igen lefeküdt az exével? Ritka nagy idióta vagy de meg is érdemled hogy átb*sszanak.
dec. 5. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!