Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehúzhatom a rollót szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúzhatom a rollót szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

36 éves nő vagyok és a férjem velem egyidős. Együtt vagyunk 12 éve és van közös kislányunk aki 5 éves múlt nemrég. Mostanában arra lettem figyelmes, hogy kevesebbet bújunk össze amivel nem lenne olyan nagy gond, de az már számomra az, hogy egyre inkább úgy tűnik mintha csak anyaként nézne rám. Megdicsér, megölel, megpuszil, de csók egyedül szex közben történik, a kezem nem fogja meg sehol pedig eleinte az volt az első. Nyilván egészséges férfi aki önkielégít, megnézi kulturáltan a nőket, de nem bízok benne mert amikor baba volt a kislányunk megcsalt. Igen, tudom nem kellett volna vele maradnom, de elmondása szerint a végsőkig nem ment el mert nem vitte rá a szíve. Csókolóztak egy párszor. Miután bevallotta (igaz erősen szugeráltam, hogy mondja el miért változott meg) felmondott és azóta nem történt ilyesmi.

A másik ami nem tetszik, hogy néha olyan módon viselkedik, olyan dolgokat mond amivel ritkán megbánt, vagy kiakaszt, csalódok benne újra, hogy kicsoda ő. Azon jár az agyam vajon mikor fog megcsalni újra ha nem néz engem nőnek. Nem szeretném mert a kislányunk érezné meg a legcsúnyábban, szeretem is mindennek ellenére. Szerintetek túlkomplikálom, vagy nekünk annyi?

tegnap 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Kicsit borúlátó vagy, de valahol értem. Inkább a családba öld ezeket az energiákat. Szeressétek egymást!
tegnap 16:07
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Pontos választ senki nem tud neked adni. Meg lehetne próbálni valahogyan dobni a házasságon, de az sem garancia arra, hogy nem válás lesz a vége. Szeretni kell egymást tényleg és a többi elválik. Sajnos a házasság egy kockázatos játék.
tegnap 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
7%

Mi lenne,ha kiprobálnátok valami újdonságot?

Latex ruha,ostor,bilincs, kötözés,enyhe lábfétis.

Esetleg vibrátoros játék a férfi részére is

tegnap 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
8%

De ha gondolod,ha meg akarod bosszúlni a megcsalást akkor itt vagyok

Mehet gumi nélkül is.

tegnap 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak ennyi év után változatosságra vágynak.
tegnap 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
#5 A nők is, de akkor is legalább némelyik megerőlteti magát, hogy működjön a házasság.
tegnap 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem te már lehúztad a rolót.
tegnap 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Menj el fodrászhoz, aludj többet, legyél üde és kipihent (amennyire csak tudsz), öltözz csinosan, beszélj meg vele valami házon kívüli programot kettesben, fogd meg a kezét és csókold meg te őt, örömmel várd/várjátok haza és fogadjátok, hadd lássa, hogy örülsz/örültök neki, és szükséged és szükségetek van rá, kérd meg erre-arra, hogy hasznosnak és nélkülözhetetlennek érezhesse magát, stb.
tegnap 17:56
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is elsősorban befelé, a kapcsolat javításába kéne irányítani az energiákat, mindig könnyebb azt hinni, hogy kívül jobb lenne, ha az ember úgy áll hozzá. Ha nem szereted a társad, akkor te már valójában kimondtad az ítéletet a kapcsolatotok felett.
tegnap 17:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintetek nem próbáltak már ki ezt-azt? Ide mindenki úgy ír ki kérdést, hogy csak várja a sült galambot?
tegnap 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!