Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehúzhatom a rollót szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúzhatom a rollót szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

36 éves nő vagyok és a férjem velem egyidős. Együtt vagyunk 12 éve és van közös kislányunk aki 5 éves múlt nemrég. Mostanában arra lettem figyelmes, hogy kevesebbet bújunk össze amivel nem lenne olyan nagy gond, de az már számomra az, hogy egyre inkább úgy tűnik mintha csak anyaként nézne rám. Megdicsér, megölel, megpuszil, de csók egyedül szex közben történik, a kezem nem fogja meg sehol pedig eleinte az volt az első. Nyilván egészséges férfi aki önkielégít, megnézi kulturáltan a nőket, de nem bízok benne mert amikor baba volt a kislányunk megcsalt. Igen, tudom nem kellett volna vele maradnom, de elmondása szerint a végsőkig nem ment el mert nem vitte rá a szíve. Csókolóztak egy párszor. Miután bevallotta (igaz erősen szugeráltam, hogy mondja el miért változott meg) felmondott és azóta nem történt ilyesmi.

A másik ami nem tetszik, hogy néha olyan módon viselkedik, olyan dolgokat mond amivel ritkán megbánt, vagy kiakaszt, csalódok benne újra, hogy kicsoda ő. Azon jár az agyam vajon mikor fog megcsalni újra ha nem néz engem nőnek. Nem szeretném mert a kislányunk érezné meg a legcsúnyábban, szeretem is mindennek ellenére. Szerintetek túlkomplikálom, vagy nekünk annyi?

tegnap 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
aha
tegnap 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

8

Nem pitizni kell, hanem megbeszélni a problémát és közösen(!) tenni ellene.

tegnap 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Én dobnám….hát megcsalt. Ergo nem szeretett annyira! Bocsi! Tényleg! Most sem szeret, csak annyira hogy te vagy a gyermeke anyja. Egy ilyenben megbízni….elhiszem, hogy aggódsz!
tegnap 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!