Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka? Lépjek tovább? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 10 evvel ezelőtt megismertem egy pasit. Akivel 5 évig voltunk együtt. És az anyja el hagyta az apját stb onnan problémái voltak. Majd köztünk is vita volt egyre sűrűbben. Amikor meg össze költöztünk volna faképnél hagyott. 3 év múlva lett egy kapcsolatom ami szinten nem volt túl fényes. És újra beszéltünk találkoztunk. Majd terhes lettem és nem tudtam kié. A DNS teszt szerint a volt pasimè akit 10 evvel ezelőtt ismertem meg. Ugyan a gyerek nem hasonlít rá. De nemis vagyunk együtt mert ő megint elhagyott egy nőért. A minap beszultunk még ő érzi magát sértve miattam amikor én máig újra próbáltam volna. Ő volt mindig aki otthagyott. Tudom nagyon hülyén gondolkodom. De Nem bírom elhinni hogy nem szereti a másik nőt. Mindent meg add neki együtt élnek. És hétvégén jön a gyerekhez. Jöhetett eddig mindennap. De mivel volt konfliktus abból hogy a gyermek papája hívta hogy mutassa az unokát, nem tette mert Nem volt itt, a nővel volt éppen. És azt hazudta én zavartam el. De nem. Ezért megbeszéltük a szüleimmel akik segítenek nekem hogy heti 1 láthatóság van. És most hogy van egy parkapcsolatom vagyis alakul így sem tudom mit tegyek. Mi lenne a legjobb? Illetve ki mit gondol miért ilyen ez a pasi?tegnap 23:23
1/9 anonim válasza:
Van egy gyereked az kérdés hogy egyáltalán ettől a féltökű baromtól miért vállaltad be. Nincs stabilitás az életedben kb ha a szüleid nem segítenének a gyerekedet sem tudnád felnevelni. Ilyen helyzetre kellett szülni? Azon felül ki a frászt érdekel hogy a gyerek apjával mi van? Ha nem hajlandó menni és csak hazudgál másoknak is akkor menjen a fenébe. Kinek akarsz itt most bizonyítani?
2/9 A kérdező kommentje:
Igazad van.
tegnap 23:50
3/9 anonim válasza:
WTF? Van egy új párod aki melletted van, elfogadott gyerekkel együtt és te - az új pasidat hátba szúrva - még mindig a gyerek apja után epekedsz???
4/9 A kérdező kommentje:
Nem epekedek, csak Nem értem hogy miért hazudik ha azt a nőt valóban szereti. Csak ugye a bibi az hogy most többet foglalkozik a gyerekkel meg szerette vásárol neki. Ott meg áll a bal. De az se tetszik neki hogy nekem alakul valami. Ezért írtam ki a kérdést. Hogy ki mit tenne a helyembe ?
ma 00:19
5/9 anonim válasza:
Ki a fszomat érdekli, hogy neki mi tetszik, amikor egy másik pnába járkál?Legyen már végre önbecsülésed, ha már eddig nem volt!
6/9 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha felnőnél a feladathoz, hogy van egy gyereked. A gondolataidból mennyi jut neki? Miért nem azzal foglalkozol, hogy szerető anyja legyél aki mindent megtesz azért, hogy ő majd egy értelmes életet élhessen? Abban nő fel, hogy az anyja élete a pasik körül forog, ő meg csak van. Láthatáskor viheti az apja, te meg élj felnőtt, felelősségteljes életet. Már holnap késő, kezdd ma.
7/9 anonim válasza:
Kit erdekel kit szeret? Teged lathatoan nem, tobbszor is elhagyott, megis mindig utanamentel. Inkabb foglalkozz a mostani kapcsolatoddal, az ne alakuljon ugy, mint emez uriemberrel. Apuka latogassa a gyereket, fizesse a gyerektartast, mas egyeb kozotok nincs egymashoz. Hat ki nem szarja le hanyadik noje van? Ne ezzel foglalkozz hanem a gyerekeddel. Es ne szulj mostanaban.
8/9 anonim válasza:
Lehet a gyerek miatt nem tetszik neki, hogy mással ismerkedsz. Fél, hogy mást fog jobban szeretni a gyereke. Szóval nem feltétlenül az zavarja, hogy Te bepasizol.
9/9 anonim válasza:
8
Ezen akkor kellett volna gondolkoznia mikor még nem volt késő. Most már nyelje le a békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!