Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
64%

És komolyan, ezek után hogy bírtál ekkora tuskóval együtt maradni? Úgy őszintén, mondd már meg! Ezek alapján esküszöm, ezeket tudom elképzelni.

A) egy troll vagy és max annyi igaz, hogy nő vagy, a többi nem, vagy még a nemed is más.

B) Olyan szinten társfüggő vagy, hogy ennyire képes vagy feláldozni a lányoddal való kapcsolatot.

C) Valami nagyon tüttő, egyszerű, "fehér söpredék" családból való vagy, ahol ez a normális és te ezt követed.

D) B) és a C) kombója.

2021. ápr. 18. 18:48
 52/53 anonim ***** válasza:
75%

" Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. "

A nyaralas 2 eve volt. Ez a buta liba ( ha nem troll)

meg most is ezzel a sopredekkel van!

2021. ápr. 18. 18:52
 53/53 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az is érdekes hogy a gyereke két éve is 16 éves volt, és most is. Én is akarok olyan tablettát ami megállítja az öregedést 😄
2021. ápr. 18. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!