Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
39%

Tök jó, hogy itt köpködi mindenki a pasit. Ennyi erővel szidhatjuk a kérdezőt is, hogy olyanra kényszeríti, amit nem is akar.

Nem mindenki élvezi a nyaralást, nem mindenki ugyanúgy pihen.

Jobb lett volna, ha nem mer szólni, és inkább szenved jövőre is?

Vagy még kell keresni azt a formát, ami mindenkinek jó, vagy más párt keresni.

2021. ápr. 17. 11:20
 22/53 anonim ***** válasza:
37%

Lehet gyerek nélkül kellett volna menni. Egy 16 éves kamasz nem mindig a legjobb társaság.

2 kamasz anyja vagyok, férjjel

2021. ápr. 17. 11:34
 23/53 anonim ***** válasza:
77%
én 16 évesen, és 20 évesen is imádtam anyámékkal nyaralni. a kérdésben sem a gyerekkel volt a probléma hanem a felnőttel
2021. ápr. 17. 11:38
 24/53 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező nyilván anyagilag rászorul erre a tahó emberre.
2021. ápr. 17. 12:13
 25/53 anonim ***** válasza:
38%

Nem kell senkit szidni meg tahózni.

Persze itt mindenki mintacsaládtag (mondjuk kiváncsi lennék a másik fél mit mond), viszont el kell fogadni, hogy vannak nem kompatibilis természetű emberek. Az ilyeneknek hosszútávon az a legjobb, ha nincsenek együtt. Tapasztalatból mondom. Ilyen családban nőttem fel.

2021. ápr. 17. 12:17
 26/53 anonim ***** válasza:
88%

Ő olyan amilyen, de te egy kapcsolat- és frokfüggő csaj vagy, aki pl. simán hagyja, hogy sértegesse a lányodat.

Ha a gyerekednek van esze, mielőbb lelép és meggondolja azt is, van-e értelme veled tartani a kapcsolatot.

Én hasonló helyzetben évekig nem beszéltem apámmal, egészen pontosan addig, amíg Ő nem kért bocsánatot a viselkedéséért.

2021. ápr. 17. 12:26
 27/53 anonim ***** válasza:
37%

Én, a többséggel ellentétben, nem látok ebben a történetben akkora problemát, amin két évig tépelődni kellene. Unatkozott, hát unatkozott... hát aztán? Ahogy írtad, már az elején sem csapkodta a hátsó felét a földhöz örömében, a nyaralás hallatán. Aztán még csodálkozol, hogy nem érezte jól magát.

Az meg, hogy nem mertél a gyerekeddel foglalkozni, az a te sarad. Én figyelmen kívül hagytam volna, és próbáltam volna jól érezni magam a gyerekemmel.

Mi nyaraló emberek vagyunk, minden évben elutazunk valahova, de előtte megbeszéljük, hogy mindannyiunknak jó legyen. Az is tény, hogy mi baráti társasággal nyaralunk, sok a felnőtt, sok a gyerek, nincs ideje unatkozni senkinek.

2021. ápr. 17. 14:44
 28/53 anonim ***** válasza:
80%
Ez nekem azt jelenti, hogy a saját élettársával nem tud mit kezdeni, nem tudja vele jól érezni magát. És még vannak, akik azt javasolják, hogy menjenek el kettesben is valahova. Én a nyaralás után elköszöntem volna tőle, nemhogy még egyszer kettesben menjek vele kikapcsolódni. Minek legyek együtt vele, ha nem érdeklem? Az meg, hogy van egy lányod, nem a nyaraláson derült ki.
2021. ápr. 17. 15:13
 29/53 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk én megértem a pasit.

Én eleve nem mennék úgy nyaralni, hogy a párom hozza az előző kapcsolatából való gyerekét, nálam kizáró ok.

Van egy olyan érzésem, hogy itt a pasi finanszírozta az egészet, és cserébe még jó szarul is érezte magát a nyaralás alatt.

2021. ápr. 17. 15:29
 30/53 anonim ***** válasza:
80%

Mikor mi összejöttünk páromnak kicsit más elképzelése volt a nyaralásról. Azóta változott sokat a véleménye mert megmutattam neki hogy miket lehet csinálni egy nyaraláson. Apró vélemény eltérések vannak de ez nem baj. Ha valakiket hívunk is csak és kizárólag olyan emberek jöhetnek szóba akikkel egyezik a nyaralásról alkotott elképzelésünk. De nem azért fizetek be egy utazásra higy ugyanazt csináljam mint itthon. Nekem az nem kikapcsolódás. Pl ha elmegy el Olaszországba akkor nem magyar étterembe akarok menni. Nem is egy kocsmában akarom tölteni a nyaralást, egyszer ok de nem állandóan. És nem is 7 napot ugyanazon a parton. Ezzel az erővel kimenetek a helyi tóhoz pár sörrel és az ingyen is lenne.

Szerencsére nálunk páromat is el kezdte érdekelni az utazás miután belekóstolt. De vannak olyan ismerőseim akiket a mai napig egyszerűen nem érdekli hol van csak víz mellett legyen. Nem is mennek messzebb a Balatonnál, minden egyes nyáron úgy a oda mennek, ugyanabba az étterembe... én ezt nem bírnám.

Talán kérdező a párod is ilyen. Hát nem irigyllek. Ha a közös élet más területén is ilyen akkor el kell gondolkozni hogy van-e helyetek egymás mellett. De ezt mi nem tudhatjuk. Mondjuk ha ilyen bunkó beszólt gondolom nem is akar a kedvedben járni.

Még azt tudom elképzelni hogy valóban egy halál unalmas helyre mentetek, de ezt ki lehetett volna védeni mivel ketten döntöttetek a helyről gondolom.

Vagy egyszerűen nem volt felkészülve egy 16 évessel való nyaralásra. Mert azért egyszer egy szórakozó helyre szívesen bemenet de egy 16 évessel ezt nem lehet. De a bunkóságra akkor sincs mentség.

2021. ápr. 17. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!