Milyen számotokra a " tökéletes" feleség? Milyenek vagytok tökéletes feleségként?
Itt nem arra gondolok, hogy hány centi barna szem szőke haj. Kedves okos stb.
Hanem, hogy hogy viselkedjen?
Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?
Hányszor takarítson.,főzzön, nem baj ha nincs élére vasalva minden
Franc se akarna ... Tudod te mennyi energia menne el ra?
En abszolute megelegszem azzal ha eleg jo tars vagyok vagy eleg jo anya.
Hat mar bocs de ez a kerdes mar onmagaban lealacsonyito..
Tiptopba legyen otthon mindig...? Mert? Talan a ferj is oltony zakoba ul le vacsorazni es abban takarit?
Nembaj hogy nincs smink? Haver ha neked a sminkje a legnagyobb probléma szerintem engedd el a feleseg kerdest. Az pont nem errol szol.
"Nem baj ha nincs elere vasalva". Xddd azigen. Vasald ki magadnak. Mondjuk egy feleseg pont nem arrol szol hogy mos foz takarit, te meg majd hazajarkalsz enni es semmit nem kell csinalnod.
Szerintem nagyon rossz a megközelítés, még mindig külsőségekről beszélsz és arról hogy mit "kellene" és hányszor csinálnia.
A nőket továbbra sem kell háztartási robotnak tekintenünk szerintem. Ezért alakul ki az a sztereotípia rólunk férfiakról hogy csak kihasználjunk etéren a nőket mert még mindig sok ember így gondolkozik.
"Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?"
Ajjjjajjjjajjjjj, dehogy is!
A tökéletes feleség az, aki soha nem hisztizik, akivel mindig kulturáltan meg lehet beszélni a nézetkülönbségeket! Aztán felőlem mindegy, hogy mackónadrág van-e rajta, meg sminkelve van-e!
Szerintem akibe szerelmes vagy, az számodra a tökéletes. Én azért vagyok tökéletes felesége a férjemnek, és ő azért tökéletes férjem nekem, mert szeretjük egymást.
A szerelmen kívül még az volt szempont mindkettőnknek, hogy akivel összekötjük az életünket, azzal le tudunk-e élni egy egész életet, ki tudunk-e tartani egymás mellett nehézségek ellenére is, ezeknek az alapja pedig az őszinte kommunikáció.
Mint a feleségem.
Nem hisztizik a házimunka miatt, egyenesen szereti a tisztaságot.
Rendesen megtanult főzni és van igénye a változatosságra is, nem mártírkodik miatta.
Szexuálisan nyitott és nem féltékeny típus, ezért mindig izgalmas a szexuális életünk.
Dolgozik, mert nem csak a háztartásra van energiája, de a szakmájában is elismert.
Húszéves kora óta vezet, nem szorul másokra. Kitűnő sofőr.
Szociális és szeret utazni, nem befordult és holtfáradt egész nap. Mindenki szereti, mert jókedvet sugároz.
Igényes a kinézetére, mert fontos neki hogy tetsszen másoknak és magának.
Nagyszerű anya, aki elutasítja a kompetitív nevelési módszereket, tehát nem lóg a fészbúkon egész nap, hogy a többi anyával versengjen a semmin.
Nem házsártos és nem szívja a vérem azért, mert vannak hobbijaim. Neki is van hobbija, ami a magánügye.
Mellettem áll a nehezebb pillanatokban is, tehát nem kezd el rákontrázni a saját problémáival az enyémre, hanem meghallgat és támogat.
Neki is fontos volt a házasság, tehát nem elégedett meg a vadházassággal. A családnevemet is felvette, mert fel se merült benne, hogy ne tegyen így. Elutasítja az újfajta elveket, ahol a nőket már ezért is megszólják.
Nagyon utálja a vadfeminizmust és nem csinál belőle ügyet, ha a férfi kezében van a gyeplő. Neki biztonságot nyújt, ha a férfi intézkedik az ügyes-bajos dolgokban és férfiasan is viselkedik, nem bírja a nőies férfiakat, akik elbújnak a feleségük mögé.
És még sok-sok apróság.
Igazi főnyeremény, el is vettem egy év együttélés után, irigykednek is rá a népek rendesen. Lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!