Milyen számotokra a " tökéletes" feleség? Milyenek vagytok tökéletes feleségként?
Itt nem arra gondolok, hogy hány centi barna szem szőke haj. Kedves okos stb.
Hanem, hogy hogy viselkedjen?
Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?
Hányszor takarítson.,főzzön, nem baj ha nincs élére vasalva minden

Kérdező 19-es kommentjére:
Miért lát bele anyósod ilyen részletességgel az életetekbe?
Együtt laktok?
Mert akkor összeköltözés előtt egy húszforintosért elmondtam volna, hogy kb. ezekre a konfliktusokra számíthatsz.
Ha meg nem laktok együtt, akkor nem kéne olyan szinten elmesélni neki az életeteket, hogy tudja, aznap te főztél vagy a férjed; vagy hogy kivasaltad-e a férjed ingjeit.
Dehogy élek vele... Isten ments
Csak hát ugye naponta hívja a fiacskáját és ugye ő elmondja hogy főzött meg stb.
Utána meg nekem harciaskodik, hogy én miért nem vasalok, miért nem főzök mindennap stb.
Mellesleg ha normálisan van teregetve akkor nem kell vasalni... Problem solved.
Mellesleg ígyis a heti 1-2 takarításommal többet / jobban takarítok. Mert ha én neki állok akkor a hütő, wc, por, plafon minden megvan csinálva. Nem csak gyorsan összehúzom a szemetet

Szerintem ilyen hogy ideális, nincs. Mindenki mást szeret, nincs se tökéletes feleség, se tökéletes férj.
Ami meg anyósodat illeti, kapja be és szopogassa. Ha ő szeret házicseléd lenni, akkor egészségére de abba hogy ti a férjeddel hogy éltek, nincs beleszólása. Amúgy ismerem az érzést, ha a páromnak véletlenül kicsúszik a száján a telefonba hogy valami házimunkát csinált (bocs hogy nem vettem fel csak mosogattam/porszívóztam vagy hasonló) az anyja egyből vergődik hogy mert? xy (én) hol van, mit csinál, nem ér rá?! Pedig nagyon jól tudja hogy fel szoktuk osztani a takarítást, mégis csinálja a műfelháborodást. Le kell szarni.

"Csak hát ugye naponta hívja a fiacskáját és ugye ő elmondja hogy főzött meg stb.
Utána meg nekem harciaskodik"
A férjed nem érzi, hogy ez így nagyon nincs rendjén?
Vagy ne válaszoljon ezekre a kérdésekre, vagy tegye helyre az anyját, ha utána téged bánt.
Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy az anyja konfliktust akar gerjeszteni közöttetek! Miért nem áll ki melletted? Ha meg elégedetlen veled, mint háziasszonnyal, azt meg pont nem az anyjával, hanem veled kéne megbeszélnie.
Ő csak elmondja. Észre se veszi, hogy ezzel teszi pont a lovat alá.
Lezárja annyival, hogy ne foglalkozzak vele meg biztos nem úgy gondolja.
Férjem az ( már bocsánat) de tipikusan az a fajta, hogy nem látja át a dolgokat. Ha konkrétan előtte szarna valaki a padlóra akkor is az lenne, hogy biztos nem direkt... Naív nagyon.

Ez egy komplex kérdés, mindenkinek más az igényszintja és az inger küszöbje, de biztosan nem olyan manapság, mint ahogy anyós elképzeli :)
De nem lehet elítélni, idősebb, ő egy más korban nőtt fel. Rá kell hagyni, had' hápogjon, a fia meg nevesse ki. Te meg örülj, hogy a férjed normális;)

Legyen csinos, otthonra nem feltetlen kell sminkelni, de semmikepp se mackoba legyen.
Szortelenitsen rendszeresen, legyen tiszta, apolt, igenyes.
Fozzon, mosson, takaritson, nem baj ha dolgozik csak ne menjen a csalad rovasara (reszmunkaido pl)
Kiveve ha kisgyerek van, aki nem ovodaskoru, akkor ne dolgozzon.
Teremtse ki a penzt a kedves ferje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!