Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen számotokra a " tökélete...

Milyen számotokra a " tökéletes" feleség? Milyenek vagytok tökéletes feleségként?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok, hogy hány centi barna szem szőke haj. Kedves okos stb.

Hanem, hogy hogy viselkedjen?

Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?

Hányszor takarítson.,főzzön, nem baj ha nincs élére vasalva minden

2021. márc. 12. 07:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%
Madonna és Mária (De mindenképpen tudjon halat IS pucolni, úgy ahogy kérem.)
2021. márc. 12. 09:38
 22/49 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, hogy én mint férj ufó vagyok, de számomra az a legfontosabb, hogy kis apróságba ne kössön bele, engedjen élni ne szabályozzon be.

Ilyen feleséget választottam. Sokkal élhetőbb az, akinek az elvárásaít nem erölteti a másikra, de ha van ilyen akkor azt verbálisan előre ne féljen megmondani. És ne titkos játszmában közölje.

Én megértem, hogy egy feleség kipihent és jól kinéző (good looking) szeretne lenni, maradni, és férje is azt akarja, de számomra a külsődlegességnél fontosabb, hogy mit tartalmaz a belső.

2021. márc. 12. 09:39
 23/49 anonim ***** válasza:
88%
Női munkaaa?!? Porszívózz és moss már fel egy 100 nm-es házat! A férjem szerint a legjobb kardiós edzés!
 24/49 anonim ***** válasza:
18%

🤣🤣🤣🤣

Valahogy éreztem. Hogy benyalta a sok femináci.

25/49 anonim ***** válasza:
12%
100 nm az 10×10 méter. Nem egy nagy truváj. Ott kezdődik eleve a dolog, hogy szőnyeg nincs, így a porszívózás is kb. storno.
2021. márc. 12. 09:41
 26/49 anonim ***** válasza:
62%
Oh drágám te nem feleséget akarsz,hanem egy anyukát.
2021. márc. 12. 09:43
 27/49 A kérdező kommentje:

Lényegében a válaszokat ígyis megkaptam :) ment a zöld pacsi

De ezt én is úgy gondolom, hogy azért mert én vagyok a nő nem nekem kell mindent is csinálni.

Sőt volt olyan exem h ő pokegozott... Én meg főztem, mostam, takarotottam, összeszedtem a kutyaszart, kertészkedtem is.

Aztán a fejemhez vágta este, hogy " hát te mindig fáradt vagy" mondom igen... Majd ha segítesz a házimunkában nem leszek és akkor lesz szex... Hát de az női munka.. jaaa de én meg nyírjam le a füvet ő meg pokegózott 🤦🤦🤦

2021. márc. 12. 09:44
 28/49 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a férjednek kell hogy ez a dolog megfeleljen, nem pedig az anyósnak.

Nem attól jó feleség a nő, ha mindig főz.

Én pl teljesen kiiktattama vasalást az életünkből. Semmi értelme nincsen, és idő sincs rá, teljesen felesleges. Ingből is évtized óta vasalásmenteset veszek.

2021. márc. 12. 09:46
 29/49 A kérdező kommentje:

Mi teljesen jól feltudjuk osztani.

Csak érdekelt , hogy én vagyok ennyira nagy igényű vagy anyósnak igaza van, hogy mindent is nekem kell csinálni

2021. márc. 12. 09:47
 30/49 anonim ***** válasza:
96%

"Amíg a nő olajat cserél a kocsin, vagy csempéz, fűtést javít, vagy épp valamit a pincében ezermesterkedik"

Miért, hány férfi cserél olajat, csempéz, javít fűtést és ezermesterkedik a pincében és milyen gyakorisággal, de most őszintén?

Na, hát annyiszor főzzön a feleséged, ahányszor olajat cserélsz a kocsiban meg annyiszor mossa fel a házat, ahányszor ezermesterkedsz valamit a panelban... :D

2021. márc. 12. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!