Milyen számotokra a " tökéletes" feleség? Milyenek vagytok tökéletes feleségként?
Itt nem arra gondolok, hogy hány centi barna szem szőke haj. Kedves okos stb.
Hanem, hogy hogy viselkedjen?
Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?
Hányszor takarítson.,főzzön, nem baj ha nincs élére vasalva minden
Kérdező, csak annyira, mint amennyire a férfi kakkantja le a házimunkát meló mellett.
Mi mindketten dolgozunk, mindketten csináljuk a házimunkát, szerinted nem ez a normális?
Tudod, mikor volt "női munka"?
Mikor a férfiak kint veteményeztek, szánt ott akkor egész nap a mezőn és fizikailag nem tudtak két helyen jelen lenni, a nők meg úgyis otthon voltak a gyerekekkel.
Na, ma már nincs női meg férfi munka, semmilyen biológiai oka nincs annak, miért kellene csak a nőnek házimunkát végeznie.
Persze, elvárhatod, csak ne lepődn meg, ha nem találsz ilyen nőt.
Az utolso hozzaszolasoddal mindent elarultal amit tudni akartak a valaszolok.
Neked rabszolgara van szukseged akire egy feleseg nevtablat fogsz kiakasztani.
Nincs olyan hogy noi vagy ferfi munka. De ha ennyire el benned ez a fajta megkulonboztetes akkor legyszives ird mar le mi a no feladata es a ferfi feladata. Roppant kivancsi vagyok ra.
Megengedje, hogy elmosogassak.
Jó lenne, ha nem tudná kezelni a mosógépet, mert akkor legalább nem kotnyeleskesik bele. Lehetőleg mosogatni se tudjon, mert akkor legalább nem unatkozom, ha hazamegyek a munkából, és épp nincs mit csinálni a házon vagy a kertben.
Jó lenne ha fejben tudná tartani a dolgokat, és mindig időben tudna figyelmeztetni, hogy mikor kell felmosnom, mikor kádat pucolni, és mikor füvet nyírnom.
Nos ha már kellően kiszidtuk a pasikat a világból akkor felfedem magam.
Én vagyok a nő és ezt nekem az anyós pajtás vágta a fejemhez
Hogy miért nem főzök mindennap, nem vasalok, én nem vagyok alkalmas a háztartásra.
Nincs 26 féle tányér készlet, nincs 86 féle villa.
Férjem ha akar akkor főz, természetesen akkor anyuci kivan akadva , hogy mert én megint nem főztem...
Férjem segít nekem a házimunkában egyébkébt ezzel nincs gond. Kérdezi mit segítsen felosztjuk.
Csak anyós hápog folyton, hogy én nem tudok eltartani egy háztartást, mert munka után nem az az első, hogy ugrok a tűzhely mellé.
“ legyszives ird mar le mi a no feladata es a ferfi feladata.”
Amíg a nő olajat cserél a kocsin, vagy csempéz, fűtést javít, vagy épp valamit a pincében ezermesterkedik, a férfi jó lenne, ha pelenkázna, mosogatna, felmosna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!