Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen számotokra a " tökélete...

Milyen számotokra a " tökéletes" feleség? Milyenek vagytok tökéletes feleségként?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok, hogy hány centi barna szem szőke haj. Kedves okos stb.

Hanem, hogy hogy viselkedjen?

Mindig legyen tip top otthon is vagy jó a mackó nem baj ha otthon nincs smink?

Hányszor takarítson.,főzzön, nem baj ha nincs élére vasalva minden

2021. márc. 12. 07:30
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Tehát azért mert egy nőnek is van munkája akkor a házimunka le van kakkantva?
2021. márc. 12. 08:44
 12/49 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, csak annyira, mint amennyire a férfi kakkantja le a házimunkát meló mellett.

Mi mindketten dolgozunk, mindketten csináljuk a házimunkát, szerinted nem ez a normális?

2021. márc. 12. 08:52
 13/49 anonim ***** válasza:
97%
Tehat azert mert egy ferfinek van munkaja nem kell hazimunkat vegeznie? Itt nem anyuci tart am el kisszivem. Ugy ott hagy a feleseged pár honap utan mint a huzat. Nem kotelessege egyedul végezni a hazimunkat.
2021. márc. 12. 09:03
 14/49 A kérdező kommentje:
Női munka
2021. márc. 12. 09:22
 15/49 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, mikor volt "női munka"?

Mikor a férfiak kint veteményeztek, szánt ott akkor egész nap a mezőn és fizikailag nem tudtak két helyen jelen lenni, a nők meg úgyis otthon voltak a gyerekekkel.

Na, ma már nincs női meg férfi munka, semmilyen biológiai oka nincs annak, miért kellene csak a nőnek házimunkát végeznie.

Persze, elvárhatod, csak ne lepődn meg, ha nem találsz ilyen nőt.

2021. márc. 12. 09:31
 16/49 anonim válasza:
93%

Az utolso hozzaszolasoddal mindent elarultal amit tudni akartak a valaszolok.

Neked rabszolgara van szukseged akire egy feleseg nevtablat fogsz kiakasztani.

Nincs olyan hogy noi vagy ferfi munka. De ha ennyire el benned ez a fajta megkulonboztetes akkor legyszives ird mar le mi a no feladata es a ferfi feladata. Roppant kivancsi vagyok ra.

2021. márc. 12. 09:31
 17/49 anonim ***** válasza:
28%

Megengedje, hogy elmosogassak.

Jó lenne, ha nem tudná kezelni a mosógépet, mert akkor legalább nem kotnyeleskesik bele. Lehetőleg mosogatni se tudjon, mert akkor legalább nem unatkozom, ha hazamegyek a munkából, és épp nincs mit csinálni a házon vagy a kertben.

Jó lenne ha fejben tudná tartani a dolgokat, és mindig időben tudna figyelmeztetni, hogy mikor kell felmosnom, mikor kádat pucolni, és mikor füvet nyírnom.

2021. márc. 12. 09:34
 18/49 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem Te egy hangulat terjesztő troll vagy! Már nem a múlt században élünk! Akkor szerinted meló után anyuci kerüljön egyet bevásárolni, aztán szedje össze a szétdobált sz@ros gatyád, büdös zoknid, tegye be a mosást. Miközben főzi neked a vacsorát, takarítson is ki, míg te röfögve nézed a tv-t sörrel a kezedben, amit mellesleg ő vett. Ja, és este tegye szét a lábát. Hááát sok szerencsét a keresgéléshez!
2021. márc. 12. 09:35
 19/49 A kérdező kommentje:

Nos ha már kellően kiszidtuk a pasikat a világból akkor felfedem magam.

Én vagyok a nő és ezt nekem az anyós pajtás vágta a fejemhez

Hogy miért nem főzök mindennap, nem vasalok, én nem vagyok alkalmas a háztartásra.

Nincs 26 féle tányér készlet, nincs 86 féle villa.

Férjem ha akar akkor főz, természetesen akkor anyuci kivan akadva , hogy mert én megint nem főztem...

Férjem segít nekem a házimunkában egyébkébt ezzel nincs gond. Kérdezi mit segítsen felosztjuk.

Csak anyós hápog folyton, hogy én nem tudok eltartani egy háztartást, mert munka után nem az az első, hogy ugrok a tűzhely mellé.

2021. márc. 12. 09:36
 20/49 anonim ***** válasza:
21%

“ legyszives ird mar le mi a no feladata es a ferfi feladata.”

Amíg a nő olajat cserél a kocsin, vagy csempéz, fűtést javít, vagy épp valamit a pincében ezermesterkedik, a férfi jó lenne, ha pelenkázna, mosogatna, felmosna.

2021. márc. 12. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!