Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/
Itt a kérdező lánya az igazi áldozat, csak őt sajnálom.
Nem elég hogy van egy bunkó nevelőapja aki nyíltan kimondja hogy ő csak egy teher neki, de van egy idióta anyja akinek fontosabb az aktuális kanja mint a gyereke.
En szakitanek vele,akarmilyen fajdalmas is ez akkor.
Es atgondolnam, hogy honnan johet ez, hogy olyan ferfit akartam magam melle, aki semmibe vesz.
A gyerekemert amugy mindent megtennek, es nem johetne szoba olyan ember, aki nem tud onzetlen lenni, nem egeszseges es melegszivu.
"Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!"
hanem? tartaná a gyertyát?
A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
Ez az mondat ami gyomorforgató. Erre a helyes reakció, ha nem szól hozzátok vagy bunkó:
Gyere kislányom, elmegyünk enni egy pizzát, a Pisti ha majd megtanul viselkedni csatlakozhat, tudja hol vagyunk.
Ha folytatja másnap:
Gyere kislányom, kimegyünk a partra, ha majd megunja jön, ha nem akkor meg unom meg de akkor nem csak egy hétre kell csomagolnia.
Azóta együtt vagytok még?
Megkérdezted tőle , hogy ő legközelebb hova menne? Vagy mindig az van amit te akarsz?
Nekem nőben volt ilyen kapcsolatom.
Antiszociális, van kb 2 barátnője, és bárhol a világon azután nyavalygott, hogy unatkozik, meg milyen jó lenne ha valamelyik itt lenne. Persze menni mindig csak oda lehetett, ahová ő akar, de az sem volt jó neki, mert az meg unalmas hogy neki “kell” mindig kitalálni.
Azt tanácsolom, menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!