Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, látom, 2 éve volt. Remélem, azóta repült a csávó. Ha nem, akkor meg azt, hogy a gyerekednek van annyi esze, hogy nem keres egy olyan "anyát", akinek a phasz fontosabb a gyerekénél.
2021. ápr. 17. 09:50
 12/53 anonim ***** válasza:
78%

Itt a kérdező lánya az igazi áldozat, csak őt sajnálom.

Nem elég hogy van egy bunkó nevelőapja aki nyíltan kimondja hogy ő csak egy teher neki, de van egy idióta anyja akinek fontosabb az aktuális kanja mint a gyereke.

2021. ápr. 17. 09:52
 13/53 anonim válasza:
77%

En szakitanek vele,akarmilyen fajdalmas is ez akkor.

Es atgondolnam, hogy honnan johet ez, hogy olyan ferfit akartam magam melle, aki semmibe vesz.

A gyerekemert amugy mindent megtennek, es nem johetne szoba olyan ember, aki nem tud onzetlen lenni, nem egeszseges es melegszivu.

2021. ápr. 17. 09:57
 14/53 anonim ***** válasza:
85%

"Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!"

hanem? tartaná a gyertyát?

2021. ápr. 17. 10:07
 15/53 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen szerencsétlen alak biztos nem lenne még mindig a párom. Komolyan, inkább elrontottad a lányod nyaralását is, hogy a hisztis pároddal foglalkozz. Engem ez bántana.
2021. ápr. 17. 10:08
 16/53 anonim ***** válasza:
32%
Két éve ? ? Azóta ezen pampogsz? Ha szeretitek egymást meg lehet érteni, hogy nem vagyunk egyformák. Nem mindenki szeret nyaralóban heverészni. Nyaraljatok külön. Ha még egyáltalán együtt vagytok.
2021. ápr. 17. 10:32
 17/53 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.

Ez az mondat ami gyomorforgató. Erre a helyes reakció, ha nem szól hozzátok vagy bunkó:

Gyere kislányom, elmegyünk enni egy pizzát, a Pisti ha majd megtanul viselkedni csatlakozhat, tudja hol vagyunk.

Ha folytatja másnap:

Gyere kislányom, kimegyünk a partra, ha majd megunja jön, ha nem akkor meg unom meg de akkor nem csak egy hétre kell csomagolnia.

2021. ápr. 17. 10:34
 18/53 anonim ***** válasza:
26%

Azóta együtt vagytok még?

Megkérdezted tőle , hogy ő legközelebb hova menne? Vagy mindig az van amit te akarsz?

2021. ápr. 17. 10:53
 19/53 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nőben volt ilyen kapcsolatom.

Antiszociális, van kb 2 barátnője, és bárhol a világon azután nyavalygott, hogy unatkozik, meg milyen jó lenne ha valamelyik itt lenne. Persze menni mindig csak oda lehetett, ahová ő akar, de az sem volt jó neki, mert az meg unalmas hogy neki “kell” mindig kitalálni.

Azt tanácsolom, menekülj.

2021. ápr. 17. 11:00
 20/53 anonim ***** válasza:
84%
Én biztos kidobtam volna az utazás után, aztán mehetett volna unatkozni amerre lát.
2021. ápr. 17. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!