Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
66%

"Igen biztos hogy bunkó otthon is, de csakazért mert valaki bunkó a gyerek jelenlétében nem jelenti hogy ha kettesben vannak akkor még rosszabb lenne."

Nem , ha kettesben maradbak akkor sokkal jobb!......

2021. ápr. 17. 22:43
 42/53 anonim ***** válasza:
87%

Itt a legnagyobb probléma az, hogy két éve történt egy nem túl megrázó esemény, miszerint unta a banánt az ürge, DE a kérdezőt, mint egy belső féreg rágja, pusztítja. Az egészségedre mehet kérdező!

Engedd el ezt, és ha még együtt vagytok keressétek meg azt, a hétköznapokon is, a nyaralásnál is, ahol mindketten jó érzitek magatokat.

2021. ápr. 18. 11:45
 43/53 anonim ***** válasza:
86%

A lényeget nem írtad Kérdező!

Az elmúlt 2 évben milyen volt a pasi a gyerekedhez és hozzád?

Mert az, hogy 2 évvel ezelőtt unt egy pár napos programot, az totál lényegtelen ma már, ha vele maradtál.

2021. ápr. 18. 12:02
 44/53 anonim ***** válasza:
32%
Szerintetek ha egy nyaraláson is zokon veszi a pasi hogy a kérdező 10 percet foglalkozik a gyerekével akkor ezzel otthon a mindennapokban nincs baja? Otthon imádja a gyereket, a nyaraláson meg kifordul magából és ötévesként hisztizik meg bunkózik amiért a nő a gyerekével is merészelt foglalkozni pár percet az elvileg KÖZÖS, CSALÁDI nyaralás alatt?
2021. ápr. 18. 12:25
 45/53 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ott nem a nyaralás a fő probléma.

Én nem tippelgetek - bár van róla elképzelésem - hanem inkább kérdezek.

Várjuk a válaszod Kérdező, mert ez mindenkit érdekel!

2021. ápr. 18. 12:32
 46/53 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván nem a nyaralás a probléma, az már a leírásból egyértelmű.
2021. ápr. 18. 12:52
 47/53 A kérdező kommentje:
Szerette igen ha csak vele van foglalkozva. Nyilván azért is mert neki az én gyerekem senkije.
2021. ápr. 18. 18:30
 48/53 anonim ***** válasza:
75%
Kerdezo! Es te ezzel az idiota erzelmileg unintelligens tahoval eltel es a lanyod is! Bar tudod ha igy allsz hozza "Nyilván azért is mert neki az én gyerekem senkije." Te se lehetsz sokkal jobb ennel a ferfinak csufolt baromnal!
2021. ápr. 18. 18:43
 49/53 anonim ***** válasza:
84%
De hogy tudsz elviselni egy olyan pasit aki nem bírja a gyereked? Nálam az is kuka aki az állataimat nem tudja elfogadni/szeretni, nemhogy a gyerekem.
2021. ápr. 18. 18:44
 50/53 anonim ***** válasza:
86%

49#

"Nyilván azért is mert neki az én gyerekem senkije."

A kerdezonek mindegy, csak sikeruljon kandurt fogni!

Eloadja , hogy a hapsinak igaza van mert biztos fel , hogy ez is lelep... a kerdezo egy kapcarongy.

2021. ápr. 18. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!