Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
93%
Engem is bántana. Egyszer elmentünk a párommal Csehországba, ahol rendkívül jól éreztem magam. Hazafele jövet megemlítette, hogy élete legunalmasabb útja volt. Azóta már az exem.
2021. ápr. 17. 09:24
 2/53 anonim ***** válasza:
96%
Ha nincs kozos erdeklodes, nem erzitek jol magatokat, miert vagytok egyutt? Lehet valakinek persze rossz napja, egyszer nyaralas alatt lettem beteg, megis az egyik legjobb elmeny volt, hiaba verzett az orrom, vert a viz, es egyszer majdnem beleajultam a kádba, de a programok feledtettek velem,a vegere semmi bajom nem volt. Lehet rossz ember mellett vagy.
2021. ápr. 17. 09:26
 3/53 anonim ***** válasza:
62%
Kérdezd meg, hogy mit szeretne és ha anyagilag és időben belefér, menjetek el. Így mindkettőtök kedvére van téve.
2021. ápr. 17. 09:29
 4/53 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon egészséges kapcsolatnak hangzik.
2021. ápr. 17. 09:31
 5/53 anonim ***** válasza:
91%
Hát, már nem azért, hogy beleszóljak Kérdező, de elég bunkó ember a párod. Azt mondom, hogy az oké, hogy unatkozott, de, hogy még titeket se hagyott békén ezzel az már szánalmas. Felnőtt férfi, találja fel magát, elvárta volna, hogy majd te szórakoztasd? Az meg különösen szemét lépés volt tőle, hogy megjegyezte, hogy jobb lett volna egy másik párral menni, szerinted ez mégis hogy eshetett a lányodnak?
2021. ápr. 17. 09:31
 6/53 anonim ***** válasza:
92%

Baromi dühös lennék, hogy elrontotta a közös nyaralást!

Gyakorlatilag a nyaralás olyan és annyira érdekes, amilyenné a nyaraló teszi. Ha a párodnak a kikapcsolódás legmagasabb foka az, hogy idegenekkel legyen, azt meg tudja oldani utazás nélkül is, a sarki kocsmában.

Azt pedig végleg nem értem, hogyha a gyerekedet ennyire nem bírja, hogy 10 perc után bunkózik, akkor mi a francért vagy még vele?

2021. ápr. 17. 09:32
 7/53 anonim ***** válasza:
32%

Kissé bunkó dolog volt ez tőle.

Nem kérdezted meg tőle, hogy miért gondolta így? Lehet csak kettesben szeretett volna veled menni a gyerek nélkül.

2021. ápr. 17. 09:33
 8/53 anonim ***** válasza:
89%
Bunkózik, a lányodat sértegeti, és nem engedi hogy foglalkozz a saját gyerekeddel. Te engedelmeskedsz is neki, nem mersz a lányoddal foglalkozni a nyaraláson, bólogatsz a pasinak mint a kiskutya, csak mert neki van valami a gatyájában ami a lányodnak nincs. És azóta is ezzel az emberrel vagy. Ez rólad is rengeteget elárul.
2021. ápr. 17. 09:42
 9/53 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem dobod ki ezt a phaszt, ne gyere ide nyávogni 12 év múlva, hogy miért nem áll szóba a lányod, amióta betöltötte a 18-at.

Ha anya lennél, nem lenne kérdés, hogy ennek a fószernak repülnie kell. Nem, nem azért, mert csúnyán szólt egyszer hozzá, hanem mert egy önző phasz, aki csak magára gondol és 3 év sem volt elég, hogy ez leessen neked...

Meg milyen pár az ilyen egyáltalán, akivel ennyire nem lehet kommunikálni...

2021. ápr. 17. 09:48
 10/53 anonim ***** válasza:
82%

A saját viselkedésed bántson inkább. A saját lányomtól soha nem venném el a figyelmet egy pasi miatt.

A dolgokat külön kell választani. Inkább 2 alacsony költségvetésű nyaralás mint egy amin mindenki csak rosszul érzi magát.

Az első lehet családdal, gyerekkel ami arról szól egy második pedig csak kettesben ami a kettőtökről, a romantikáról.

2021. ápr. 17. 09:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!