Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/
29, van benne valami.
Az a lány amúgy is két év múlva már másokkal fog nyaralni, szóval nem kell erőltetni az ilyen összezárt nyaralásokat.
Én eleve ne megyek olyan helyre ami nem érdekel. Ebben a férfi volt a hibás akkor is ha fizette a nyaralást (de ezt sem tudhatjuk). És nem tudhatjuk hogy mi zajlott le közöttük. El tudom képzel ni higy az anya mindent a gyerek köré szervez, ez is zavaró lehet. Pl egy 16 évest már egyedül lehet hagyni estére amíg a szülő elmennek táncolni. Egyszer ki lehet bírni. A többi nap meg mást csinálni.
Kérdező a párod milyen programokat talált unalmasnak?
Kérdező, komolyan nem esett le, hogy egy ilyen embert nem szabad tovább beengedned az életedbe a nyaralás után? Te vagy egy troll vagy, vagy annyira társfüggő, hogy egy ilyen utolsó, bunkó xarládába is egy aranypötsű félistent látsz. Vagy qrvára buta...
Lányod ugye nem áll veled szóba ezek után?
Úgy látszik többen is továbbgondokták a dolgot. A nyaralás kérdésről eljutottunk addig higy a kérdező bizos kitartot, és az ember biztos bántalmazta a lányát ha ő nincs ott. És ezeket ugyan miből állapítottátok meg? Ez nevetséges. Nem lehet valaki csak bunkó?
Kérdező nem tudom milyen választ vártál de szerintem ezt a pároddal beszéld meg. Ha még nem tudtok közös programot csinálni akkor a gáz.
"A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk."
A kerdezo leirasabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!