Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod unatkozik a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod unatkozik a közös nyaraláson mit tennetek ? /2 éve volt de azóta is bánt engem a dolog/

Figyelt kérdés
Elettarsammal elek és 16 eves gyerekemmel 3 éve. Ti mit tettetek volna ha számotokra a "szerelmetekkel"es a 16 eves lányoddal elmentek nyaralni pár napra alig várod már. Mielőtt elindultunk kérdeztem tőle h örülsz h megyünk? mert én alig várom. Erre h ő nem érez semmit, neki olyan közömbös! Aztán a pár nap alatt azt hallgattuk a gyerekemmel h ő hogy unatkozik - Ő aki bulizós volt még ahhoz sincs kedve! Kar h nincs baráti pár és azzal jöttünk volna nem unatkozna!- ezt hallgattam.Szó szerint a kedvem is ezzel sikerült elvennie.Mondhatom ezzel elrontotta az én és a gyerekem pár napját is ott! Odavágta h egy megváltás lesz neki hazajönni! Szó szerint! A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk.
2021. ápr. 17. 09:17
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
36%

29, van benne valami.

Az a lány amúgy is két év múlva már másokkal fog nyaralni, szóval nem kell erőltetni az ilyen összezárt nyaralásokat.

2021. ápr. 17. 15:31
 32/53 anonim ***** válasza:
90%

Én eleve ne megyek olyan helyre ami nem érdekel. Ebben a férfi volt a hibás akkor is ha fizette a nyaralást (de ezt sem tudhatjuk). És nem tudhatjuk hogy mi zajlott le közöttük. El tudom képzel ni higy az anya mindent a gyerek köré szervez, ez is zavaró lehet. Pl egy 16 évest már egyedül lehet hagyni estére amíg a szülő elmennek táncolni. Egyszer ki lehet bírni. A többi nap meg mást csinálni.

Kérdező a párod milyen programokat talált unalmasnak?

2021. ápr. 17. 16:01
 33/53 A kérdező kommentje:
Nem a párom fizette a teljes nyaralást. Én is jócskán beleadtam. Neki semmi konkrét elképzelése nem volt programokra. A lányomat meg nem ugráltam körül már csak a cirkusza elkerülése végett sem. Próbáltam mindkettejükre oda figyelni egyformán mégis ezt kaptam
2021. ápr. 17. 16:07
 34/53 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, komolyan nem esett le, hogy egy ilyen embert nem szabad tovább beengedned az életedbe a nyaralás után? Te vagy egy troll vagy, vagy annyira társfüggő, hogy egy ilyen utolsó, bunkó xarládába is egy aranypötsű félistent látsz. Vagy qrvára buta...

Lányod ugye nem áll veled szóba ezek után?

2021. ápr. 17. 21:17
 35/53 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon sajnalom azt a gyereket! Milyen erzes lehetett neki?! Mert azt tudjuk, hogy a kerdezo magat gondolja aldozatnak. Gondoljatok bele , hogy mit csinalt , mondott ez a "ferfi " otthon , vagy amikor kettesben maradt azzal a lannyal! Szornyu ! Szegyelhwti magat az ilyen " anya".
2021. ápr. 17. 21:25
 36/53 anonim ***** válasza:
73%

Úgy látszik többen is továbbgondokták a dolgot. A nyaralás kérdésről eljutottunk addig higy a kérdező bizos kitartot, és az ember biztos bántalmazta a lányát ha ő nincs ott. És ezeket ugyan miből állapítottátok meg? Ez nevetséges. Nem lehet valaki csak bunkó?

Kérdező nem tudom milyen választ vártál de szerintem ezt a pároddal beszéld meg. Ha még nem tudtok közös programot csinálni akkor a gáz.

2021. ápr. 17. 21:47
 37/53 anonim ***** válasza:
83%

"A gyerekemmel pedig nem mertem foglalkozni mert, ha 10 percet a gyerekemre szántam bunkózott utána akkor velünk."

A kerdezo leirasabol.

2021. ápr. 17. 21:54
 38/53 anonim ***** válasza:
65%
Bunkó volt. Ez nem egyenlő a bántalmazással nem kell továbbkölteni a történetet.
2021. ápr. 17. 22:00
 39/53 anonim ***** válasza:
71%
Ha en nem merem jol erezni magam vagy szabadon foglalkozni a gyermekemmel akkor ott valami nincs rendben. Miert kell a feneket kinyalni egy felnott ferfinak ? Es miert nem tudja egy felnott ember lefoglalni magat , ha nem akar aktivan reszt venni a nyaralasban? Na ez a nevetseges! Ha igy nyilvanult meg a guerek elott anyuka jelenleteben akkor mit csinal ,ha nincs ott anyuka? Nem arra gondoltam , hogy szetverte a fejet! Egyebkwnt a bunko embereknek nem tul nagy az erzelmi intelligenciajuk. Biztosra veszem , hogy orom lehet egy gyereknek vele elni!
2021. ápr. 17. 22:16
 40/53 anonim ***** válasza:
58%
Akkor sem értem miért kell arra kihegyezni a dolgot hogy biztos hogy bántja a gyereket aki ma már 18 tehát ki tudja nyitni a száját ha nem tetszik neki valami. Igen biztos hogy bunkó otthon is, de csakazért mert valaki bunkó a gyerek jelenlétében nem jelenti hogy ha kettesben vannak akkor még rosszabb lenne.
2021. ápr. 17. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!