Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisbaba mellett sikerülhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.

Nincs neki más, ez 100%.

Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.

2021. ápr. 14. 18:25
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell az exeddel beszélni. Nem volt jó a kapcsolat, a párodnak gyenge pontja is. Én is hasonlóan voltam az exemmel, próbált ő is barátkozni, udvariasan, de leépítettem. Semmi keresnivalója már az életemben. Ha a párom a kérésem ellenére a hátam mögött ezt tenné, nem lenne sok bizalmam felé utána. Megéri ez neked, hogy egy idiótával tartsd a kapcsolatot.
2021. ápr. 15. 07:13
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

De egyáltalán hogy talált rád ha telefonszámot cseréltél? Minden közösségi platform tiltotad, De ha még is talált volna akkor is élböl tiltani kellett volna neked.

Ezt elrontottad nem is kicsit.

2021. ápr. 15. 08:05
 43/49 anonim ***** válasza:
90%
Hova lett a kérdező? 🤔
2021. ápr. 15. 08:33
 44/49 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem duzzog miattunk.

Aztán pár nap múlva majd jön, hogy hazament a férje és mindent megbocsájtott neki, és egyáltalán nem haragszik rá, sőt bevallotta, hogy ő reagálta túl.

2021. ápr. 15. 09:12
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát már ne is haragudj, én hét évig voltam együtt az első fiúmmal, utána a férjem jött, nem volt senki más. Én is toxikus szar kapcsolatban éltem az exemmel, én dobtam ki őt, utána próbáltam vele normálisan tartani a kapcsolatot, mint a felnőtt emberek, de nem sikerült mert egy ugyanilyen zaklató barom volt mint a te exed. Három hónap után már nem írtam neki vissza semmit, mert egy ilyen féreg emberrel nem vagyok hajlandó beszélgetni, mert tudom milyen egy aljas dög, volt időm kiismerni.

Te mi a frászért akarsz beszélgetni egy olyan emberrel, aki saját magad szerint is egy szemét? Miért éri meg neked kockáztatni a házasságodat emiatt? Komolyan nem tudom felfogni mi mehet a fejedben, de óriási a katyvasz. A férjednek teljes mértékben igaza van. Kért tőled valamit, ami még csak nem is nagy dolog. Nem azt kérte, hogy a legjobb barátnőddel szakítsd meg a kapcsolatot, hanem a zaklató toxic exeddel, aki egyszer már tönkretett lelkileg. Ez a te érdeked is, egyébként. Nem hiszem el, hogy az exeden kívül nincs más ember, akivel beszélgethetnél napközben, ha unatkozol. Kérj bocsánatot a férjedtől, az exedről meg soha többet ne vegyél tudomást ha ír valamit. Nem olyan nehéz az.

2021. ápr. 15. 09:45
 46/49 anonim ***** válasza:
85%

11es, imádom az olyan embereket min te :D a férj a hibás? rohadt szemét, ez egy nagy csecsemő, no comment. a nő a hibás? rohadjon meg, segítettem is volna neki csomagolni.

ezt az egybites gondolkodást, a lényeg, hogy valakibe bele lehessen rúgni, igaz-e? :D

kérdező, felejtsd el az exed, ha fontos neked a férjed. kérj bocsánatot, talán így még menthető.

2021. ápr. 15. 13:25
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg lehet kisbaba mellett is menteni egy házasságot, a te helyzeted nagyon egyszerű is, csak 1 dolgot kell megtenned, ha nem derogál. Ha derogál, akkor nyílván nem fogod tudni ezt kivitelezni.
2021. ápr. 15. 13:57
 48/49 anonim ***** válasza:
95%

46#

Ha figyelmesen olvastad volna tovább a kommenteket. Vissza vontam miután leírta a kérdező, hogy ő volt a hunyó. 🙄

2021. ápr. 15. 14:55
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
És ha ennyire happy minden, mégis minek álltál szóba a toxikus exeddel aki a ferjedhez képest luzer? Es o még meg isbkert h ne allj szoba vele. Mi szukseged van ra hogy a naaagyon jó boldog eletedet egy ilyennel kockara tedd? Te jó ég
2021. ápr. 16. 11:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!