Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisbaba mellett sikerülhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.

Nincs neki más, ez 100%.

Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.

2021. ápr. 14. 18:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Megér annyit az exed, hogy a férjed elhagyjon miatta?
2021. ápr. 14. 19:17
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne tiltsd le, de építsd le. Ne válaszolj csak napok múlva tőmondatokban. Kb mint mikor igyekszel leépíteni valakit, aki többet akar, de nem szeretnéd, de azért nem akarod bunkón elküldeni.

A férjedtől meg kérj sűrűn elnézést.

2021. ápr. 14. 19:17
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Szeretsz játszani a tűzzel. Élvezed az izgalmat. Az exed egy ego ember, szeretné tudni, h.még van-e hatással ràd. A férjed viszont egy felnőtt ember, aki egyenes és megmondta mit vár el. Csak arra gondolj egy perc erejéig, ha ő ugyanezt csinálta volna veled, akkor te mit szólnál? Csak helyezd bele magad a szituációba.
2021. ápr. 14. 19:20
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki nem vevő a játszmákra, azzal nem fogsz játszmázni
2021. ápr. 14. 19:22
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a férjednek és SZÉGYELLD MAGAD!

Ha nem tiltanád én is ott hagytalak volna, pedig nő vagyok.

2021. ápr. 14. 19:51
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem ebbe a kategóriába kellett volna írni, ennek a babához semmi köze. Kért valamit ami neki fontos volt, te telibe szrtad, ennyi. Én is elmentem volna, nem bíznék benned többé.

Ha valakivel meg nem akarok beszélni akkor meg el sem olvasom azt az üzenetet, egyből törlöm olvasatlanul, nemhogy írkálok, pláne ha tudom, hogy a páromnak ez fontos

2021. ápr. 14. 20:14
 27/49 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ugyan ilyen hosszú kapcsolatom volt .Kb ugyan ez a téma amit leírtál. És ugyan ilyen nehéz volt elengednem.Hosszú évek után. Viszont...az első lebukás után akkora csalódottságot láttam a férjem (akkor még "csak párom)szemében,hogy akkor kezdtem el azon gondolkozni,hogy mégis mi a jó budos francot csinálok???Első szerelem ?igen!Éreztem hozzá foghatót más iránt ?Nem !Fogok ?Nem soha ...az első az első!Felnőtt ember vagyok van egy párom ,aki szeret és én viszont őt .Akkor minek beszélem meg a napjaimat egy exemmel. És onnantól soha többet. Azóta 2 gyerek és egy jó pár év...szerintem neked tényleg kell egy kis idő. Hogy letisztazd magadban ,hogy miért helyezed ezt a pasit még mindig előrébb ,mint a gyereked apját.
2021. ápr. 14. 20:15
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy teljesen hülye vagy?

Nőként mondom, a férjének baromira igaza van.

Fél oldalon keresztül találod, hogy az exed egy szar, toxikus kapcsatban életetek, de nem vagy hajlandó simán kiiktatni az életedből és inkább kockázatod, hogy a férjed megunja és elhagy?

Hát nem tudnálak sajnálni.

2021. ápr. 14. 20:17
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

"Éreztem hozzá foghatót más iránt ?Nem !Fogok ?Nem soha ...az első az első!"

olyan fura hogy van akinek ennyit jelent az első. nekem ma már semmit se jelent (nyilván akkor mindent jelentett), volt, elmúlt, azóta volt (van) jobb. szerintem nem egészséges így leragadni egy kapcsolatnál ami már elmúlt ,akár az első akér az ezredik.

2021. ápr. 14. 20:17
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is gondolkoztam már.Szerintem benne van ,hogy 13 voltam amikor összejöttünk 20 amikor szét. Olyan őszinte és ártatlan volt az első x év. Én ezt az okot találtam.:D de lehet baromság az egész.
2021. ápr. 14. 20:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!