Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?
Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.
Nincs neki más, ez 100%.
Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.
Akkor ne tiltsd le, de építsd le. Ne válaszolj csak napok múlva tőmondatokban. Kb mint mikor igyekszel leépíteni valakit, aki többet akar, de nem szeretnéd, de azért nem akarod bunkón elküldeni.
A férjedtől meg kérj sűrűn elnézést.
Igaza van a férjednek és SZÉGYELLD MAGAD!
Ha nem tiltanád én is ott hagytalak volna, pedig nő vagyok.
Nem ebbe a kategóriába kellett volna írni, ennek a babához semmi köze. Kért valamit ami neki fontos volt, te telibe szrtad, ennyi. Én is elmentem volna, nem bíznék benned többé.
Ha valakivel meg nem akarok beszélni akkor meg el sem olvasom azt az üzenetet, egyből törlöm olvasatlanul, nemhogy írkálok, pláne ha tudom, hogy a páromnak ez fontos
Te amúgy teljesen hülye vagy?
Nőként mondom, a férjének baromira igaza van.
Fél oldalon keresztül találod, hogy az exed egy szar, toxikus kapcsatban életetek, de nem vagy hajlandó simán kiiktatni az életedből és inkább kockázatod, hogy a férjed megunja és elhagy?
Hát nem tudnálak sajnálni.
"Éreztem hozzá foghatót más iránt ?Nem !Fogok ?Nem soha ...az első az első!"
olyan fura hogy van akinek ennyit jelent az első. nekem ma már semmit se jelent (nyilván akkor mindent jelentett), volt, elmúlt, azóta volt (van) jobb. szerintem nem egészséges így leragadni egy kapcsolatnál ami már elmúlt ,akár az első akér az ezredik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!