Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisbaba mellett sikerülhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.

Nincs neki más, ez 100%.

Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.

2021. ápr. 14. 18:25
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
88%
Jaj kisszívem.. Ne légy naiv.. Másik nő van a dologban.
2021. ápr. 14. 18:29
 2/49 A kérdező kommentje:
Nincsen. Miattam volt egy kisebb veszekedés, utána mondta, hogy jobb lenne, ha pár napot külön lennénk. Ő is tud gondolkozni és én is, hogy mit szeretnék. De én akkor is mondtam, hogy vele akarok lenni, ezt gondolkodási idő nélkül is tudom.
2021. ápr. 14. 18:31
 3/49 anonim ***** válasza:
100%

Mègis mire kell idő?

Ha tènyleg együtt szeretnètek maradni, akkor forduljatok szakemberhez. Egy baba èrkezèse trauma a kapcsolatnak, bàrmennyire is vàrtàtok.

2021. ápr. 14. 18:36
 4/49 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de ott ahol 5 hetes baba mellett egy kis veszekedés után elmenekül a bátor "férfiállat" ott vagy másik nő van, vagy akkora gyerek még a szentem..

Én segítettem is volna pakolni neki.. az ilyen egy gyáva kisgyerek.. 5 hetes csecsemő mellett kisétált "gondolkozni"

2021. ápr. 14. 18:37
 5/49 anonim ***** válasza:
98%
És mi robbantotta ezt ki? Min veszekedtetek? Tervezett gyerek volt?
2021. ápr. 14. 18:39
 6/49 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg rájött hogy így rendszeres szex nélkül nem igazán tud elviselni téged. Sajnos ez elég gyakori és ezen nem igazán lehet túl lenni.
2021. ápr. 14. 18:46
 7/49 anonim ***** válasza:
89%

Ha egy 5 hetes gyerek mellett idő kell, ott nincs min gondolkodni.

Kuka

2021. ápr. 14. 18:53
 8/49 A kérdező kommentje:

Igazából a kapcsolatunkkal semmi gond nem volt a hétvégéig, vagyis szerintem most sincs. A terhességgel, baba érzekésével sem tűnt el a romantika a hétköznapjainkból, a császár után hamar felépültem és "nem épültem le" úgymond a terhesség alatt sem. A lányunk is egy tündéri, nyugis baba. Boldogok voltunk eddig...

A probléma ott kezdődött, hogy a férjem meglátta, hogy beszéltem az exemmel a privát IG fiókomon keresztül és mikor rákérdezett, hogy mióta, meg minek, akkor elmondtam, hogy már kicsit több, mint fél éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de nekem ezek a beszélgetések semmit sem jelentenek. Utána kérte, hogy tiltsam le, mire mondtam, hogy nem fogom. Egyszer már letiltottam mindenhol az ő kérésére, még az esküvőnk előtt. Akkor konkrétan a számom is le lett cserélve miatta, tiltva lett az összes közösségi fiókomban. Nem is beszéltünk 2 évig, nem tudtam róla semmit, majd a terhességem bejelentése után pár nappal a privát (!) fiókomon kérte, hogy követhessen és írt is. Eleinte nem nagyon foglalkoztam ezzel, utána beszélgetni kezdtünk és valahol jót tett a lelkemnek, hogy sokkal jobb életem lett, mint mellette lehetett volna, plusz élveztem a figyelmet, amit kaptam tőle. 14 éves koromtól 20 éves koromig együtt voltam a volt barátommal, de a kapcsolatunkat a legjobban a "toxikus" szó jellemezné. A legrosszabbat hozta ki belőlem, hol együtt voltunk, hol külön. Ha együtt voltunk, csak veszekedtünk, de azok a szörnyű tányértörős, telefont falhoz vágós veszekedések voltak... Ha nem voltunk együtt, én a padlón voltam és enni sem bírtam. De amint kezdtem jobban lenni, újra betoppant az életemben "második esélyt" kérve. Nem voltam neki soha fontos, ezt utólag már beláttam. Csak egy szép lány voltam az oldalán.

Én tettem pontot a kapcsolatunk végére és rá 3 hónapra kezdtem el randizni a férjemmel.

Mellette tényleg nőnek érezhettem magam, már az első randinkon a tenyerén hordozott, egy igazi úriember azóta is. A kapcsolatunk mindig is kiegyensúlyozott volt, tudtam, hogy ő az az ember, akire bármikor, bármiben számíthattam és sosem kérdőjeleztem meg a szerelmét, szeretetét. Az esküvőnk előtt is felbukkant az exem, akkor 2 hét üzengetés után elmondta, hogy azért keresett meg, mert nem akar másik férfi oldalán látni és élete szerelme vagyok, ne menjek férjhez... Elmondtam az anyámnak ezt, tanácsot kértem, ő pedig félt, hogy visszamegyek az exemhez, ezért elmondta ezt a páromnak. Aki akkor válaszút elé állított, hogy vagy ő, vagy az exem, de nem fog egy bulizós hüly-egyerekkel versenyezni és egyszer már felépített a hamvaimból, ha még egyszer szakít velem, őt ne keressem. Akkor volt az, hogy számcsere, mindenhol tiltás és nem is találkoztam vele többet.

Ez közel 3 éve történt, azóta egy szót nem beszéltem az exemmel, Isten lássa lelkem. Nyáron talált meg újra, akkor kezdődött ez, hogy néha beszéltünk, vagy valami. De nem csaltam meg a férjemet vele, sosem tennék ilyet. Ezt ő is tudja, de azt mondja, hogyha nekem még ennyi idő és egy közös kisbaba után is ennyit jelent az exem, hogy titkolózok miatta itthon, akkor biztosan sokat gondolok rá. De még egyszer mondom, hogy nem csaltam meg és soha nem is tenném. Ráadásul az a kapcsolat nem hasonlítható a házasságunkhoz, ott tényleg arról szólt az egész, hogy a másikat kb tönkretegyük, a legrosszabbat hoztuk ki egymásból.

2021. ápr. 14. 18:57
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom, hogy ez rosszul esett a férjednek. Neked az hogyan esne, hogy azzal az exével beszélget a hátad mögött, akit kifejezetten megkértél, hogy építsen le?

Hosszú idő lesz visszaépíteni a bizalmat - persze csak ha sikerül egyáltalán.

2021. ápr. 14. 19:03
 10/49 anonim válasza:
20%

Kisebb veszekedés? És mi lesz a nagyobb veszekedés után? Sajnálom mikor ilyet olvasok/látok. Minden rendes nő megérdemel egy rendes férfit, apát a gyermekének. Egy olyan ember aki magára hagyja az anyukát egy 5 hetes babával, egy kisebb veszekedés miatt, az minden csak nem rendes. 😒

Amúgy számít az is min vesztetek össze(nem kell elmondanod, ha nem akarod).Csak lehet nem is te vagy a hibás, ő mégis ezt hiteti veled. 🤷‍♀️

2021. ápr. 14. 19:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!