Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisbaba mellett sikerülhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?

Figyelt kérdés

Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.

Nincs neki más, ez 100%.

Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.

2021. ápr. 14. 18:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
96%

Szóval vissza nyalt a fagyi.

Tudod mit? Felmentem a férjed. Ez esetben neked segítettem volna csomagolni.

Igazat adok férjednek. Én is mélységesen csalódtam volna.

2021. ápr. 14. 19:05
 12/49 anonim válasza:
100%
Szerintem te is érzed, hogy nem féltékeny, hanem fél, és félt téged. Ahogy leírtad ő nem egy olyan erkölcsű embernek tűnik, akit csak a megcsalással lehet megbántani. Ha tényleg szereted, akkor ne tegyél olyat, amit szégyellsz előtte, és eltitkolsz. Ha nem szégyelled, mert tényleg túl vagy rajta akkor meg mondd el neki. Nagyon reálisnak, és jó embernek tűnik, remélem rendbejönnek köztetek a dolgok.
2021. ápr. 14. 19:05
 13/49 anonim ***** válasza:
92%

De akkor miért kell vele beszélgetni? Nem szoktam ilyet írni, de most a férjednek adok igazat. Mikor rád írt, annyit kellett volna reagálni, ha már mindenáron reagálni akartál, hogy szia, igen, köszi, jól vagyok, boldog vagyok. És pá.

Helyre lehet hozni, de ahhoz neked kell összekapni magad, itt nem a kisbaba a gond vagy a külsőd, hanem széllel szemben pisilsz te magad.

2021. ápr. 14. 19:07
 14/49 anonim válasza:
63%

10es vagyok.(hamarabb leírtad, mint ahogy én elküldtem)

Jaaaa, hát így az utolsó mondtaom vissza szívom. Mondjuk az én férjemnek se esne jól, és nekem sem ha az exeinkel beszélgetnénk. Na de attól még nem kellett volna elmennie.

2021. ápr. 14. 19:07
 15/49 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem ebből az jön le tényleg jelent neked vmit az ex. Ha a ferjedet szeretnéd igazan és viban ilyen jó a kapcsolat a p.csanak beszelgetnel egy olyan emberrel a háta mögött akivel elvileg olyan sz. R volt. És még rá is vágod, h nem fogod letiltani?! Megértem a férjed, gáz vagy, már bocsi.
2021. ápr. 14. 19:11
 16/49 A kérdező kommentje:

Van segítségem amúgy, nem vagyok egyedül a babával így sem, de azért na...

"Mikor rád írt, annyit kellett volna reagálni, ha már mindenáron reagálni akartál, hogy szia, igen, köszi, jól vagyok, boldog vagyok. És pá."

Először ezt is írtam. De utána csak írogatott, én meg sokszor unatkoztam napközben és úgy voltam vele, hogy miért ne, pár mondatból nem lesz probléma. Az exem pedig ilyen, mint egy kígyó. Szépen lassan közeledik, utána pedig azt veszed észre, hogy fuldokolsz csak. Én ezt tudom és sosem dobnám el a jelenlegi életemet miatta.

2021. ápr. 14. 19:12
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a férjed 3 évig azt hitte bízhat benned. erre kideült hogy nem. én se lennék boldog, akár van gyerek akár nem.
 18/49 A kérdező kommentje:
Miért tiltanám le? Semmit nem csinált, ezzel csak azt bizonyítanám neki, hogy jelent nekem valamit még mindig.
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Sz.r duma.
2021. ápr. 14. 19:14
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt bizonyítanad, hogy a férjed számít nem az ex. Hülye egy gondolkodásmódod van.
2021. ápr. 14. 19:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!