Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbaba mellett sikerülhet helyrehozni egy házasságot? Van, aki sikerrel járt?
Sajnos jelenleg már ott tartunk, hogy a férjem azt mondta, inkább különköltözik egy időre... 5 hetes a lányunk.
Nincs neki más, ez 100%.
Azt mondta, hogy nagyon szeret minket és csak velünk tudja elképzelni a jövőjét, de idő kell neki és szerinte nekem is (?!). Mikor elment a nyaralónkba hétvégén, utána kb végigbeszéltük a napot telefonon, majd este írta, hogy most egy ideig ez nem kéne, mert így annak sem volt értelme, hogy elment. Mondta, hogyha bármi baj van, hívjam, de azért ne beszéljünk, hogy megbeszéljük, ki mit ebédelt, mit álmodott.
Én megértem. A terhesség egy más állapot, tombolnak a hormonok, változik a tested, hízol és van akinek"még így is" tetszel, udvarolt. Jól esett az ego tuning, jól esett, hogy látta bejött az élet, boldog vagy.
Viszont most már ideje felébredni a az álomból és arra koncentrálni, ami fontos. Nem vagy már eszetlen tini, családod van.
Szerintem nem szereted a férjed és nem is szeretted soha szerelemmel.
Valószínűleg idősebb és jobbmódú, de minimum jóval felnőttebb érzelmileg. Te meg fiatal vagy és szép.
Ex meg egy dzsigolo világfi eladósodva de a legújabb autóval és telóval vagy vmi összetett személyiségű rossz gyerekkorú energiavámpír?
Ez egy ilyen "hazudjunk magunknak és egymásnak" sztori?
Az a baj, hogy már ott a szegény pici, aki 5 hetes, Ti és a világotok neki minden. A kérdésed az volt, hogy kisbaba mellett sikerülhet-e rendbe hozni a házasságot, de ezt kb a kisbaba tartja jelenleg egyben...
"Az exem pedig ilyen, mint egy kígyó. Szépen lassan közeledik, utána pedig azt veszed észre, hogy fuldokolsz csak. Én ezt tudom és sosem dobnám el a jelenlegi életemet miatta"
Ne haragudj de éppen azt teszed! Amikor nem tiszteled a párod érzéseit, a kérését. Tisztelet... ez az egyik alappillére minden kapcsolatnak, te meg tojod telibe?
Nekem ebből a történetből az jön le, hogy te igenis szereted valahol az exed, kell az érdeklődése, a figyelme még mindig. Hozzá vagy szokva ehhez a toxikussághoz, mint egy brazil szappanopera hősnője.
A férjedet is szereted, de nem izgalomból, nála megtaláltad a biztonságot és ennyi. Ésszel felfogod, hogy a férjed a jó választás, de a tini lelked meg éhezik az exed játszmáira. Nem vagy túl rajta!
És gyakorlatilag büszkeségből (???) köpsz egyet a saját kapcsolatodra.
Ha fontos lenne a férjed "tényleg", tisztelnéd az érzéseit és tekintettel lennél rá.
Ez nem egy kis vita volt, mert ez a vita a kapcsolatotok alapilléréről szólt, ahol elbuktál.
Amit leírtál abból egyértelműen olvasható, hogy az eszed tart a férjed mellett, a szíved az exedé. Többször is ezt írod le virág nyelven. Bizonygatod, hogy nem csalnád meg, de itt szó sincs még megcsalásról, neked mégis ez jut eszedbe, hogy bizonyísd a hűségedet. Így hogy az esküvő előtt volt ebből egy vita és tiltottad, kb már az megcsalás, hogy beszélsz vele és titkolod. Érzelmi megcsalás.
Soha nem csalnád meg a férjed, ez tuti, mert jól esik a jóllét. De ezekkel a titkos, lopott perces hízelgő, lelkedet simogató beszélgetésekkel kb ugyan azt eléd át, mint egy lopott órás pásztor óra. Hisz írtad is, hogy jól esik, a figyelem.
Azt a férjedtől is megkapod, de neked az ex figyelme kell.
Ezt most biztos megúszod, de hogy itt valami eltört a férjed bizalmában az tuti. És ha még mondja is, hogy már bizik, igazából sosem fog, mindig lesz benne egy kis fájdalom, félelem, hogy elveszít, keserűség mert rájött, hogy a biztonság miatt vagy vele és szived az ex felé húz és szánalom, hogy nem tudsz szabadulni a téged mérgező viszonyokból.
Igazából pszichológusra lenne szükséged, hogy kigyógyulj ebből, mert különben ezt a sémát fogod a jövőben is újra és újra keresni, csak ez izgat fel, ha elnyomnak, ha kijátszanak, zsigerből vonzódsz az ilyen ferfiakhoz.
Az, hogy ezt pedig nem látod így át még arra utal, hogy fiatal vagy és naiv. Aki elhiszi, hogy a szépség több mint tettek mögött meghúzódó indokok.
És ha még mindig nem hiszed, hogy virít az írásosból, hogy miért tört össze a férjed ismét : "Elmondtam az anyámnak ezt, tanácsot kértem.."
Magyarul ott, akkor ha anyád támogat, hogy biztos megváltozott, lányom, eredj hozzá , te visszamentél volna. Aki biztos a dolgában az nem kér tanácsot.
És a férjed most konkrétan úgy érzi magát mint egy kivert kutya, akit megcsaltak, mert rájött ugyan ott tartasz és tartotok mint az esküvő előtt. Nyilván, hogy fizikailag nem csalod meg. De ez a háromszög nem is a fizikai megcsalásról szól és ez talán fájdalmasabb is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!