Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat ha nagy különbség van a két fél között , minden téren ?
Korkülönbség : 10 év , anyagi helyzet : milliomos - nincstelen , iskolázottság : diploma - 8 osztály ,
személyiség : erős -gyenge, in-extrovertált, sikeres-vesztes.
Tehát gyakorlatilag mindenben különböznek és minden a nő javára , vagyis mindenben a nő a jobb.
Meddig lehet egy ilyet “húzni” csak szexszel?
Utolsó vagyok
Azt meg hozzá tennem, hogy nem minden embernek könnyű elerni a sikert és ha valaki hajlamos rá, akkor akár a szülői, iskolai megaláztatások miatt is érezheti vesztesnek magát.
Én férjem is baromi önbizalom hiányos volt minden téren de mostmár egy teljesen kiegyensúlyozott férfi vált belőle, hála a pozitív környezetnek
#1 én a kérdező a “ férfi” vagyok.
Én vagyok a primitív, a női tag volt a művelt , iskolázott , sikeres
#10 ha egy szó is igaz belőle , akkor szerencsés fickó, bár ti nem vagytok annyira különbözőek mint az én esetemben.
De sok boldogságot kívánok a továbbiakban is.
#17 az lehet csak sajnos a érzèsekre nem lehet kapcsolatot építeni. Az mellett millió más tényező van , pl amiket a kérdésben leírtam. Néhány csók vagy esetleg szex nem tud a hàtán vinni egy kapcsolatot.
És különben is ilyen szar férfinek és ilyen sikeres nőnek más más partner jár.
"érzèsekre nem lehet kapcsolatot építeni"
de csak arra érdemes. Nem baj, sosem fogod megérteni. Légy jó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!