Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy kapcsolat ha nagy különbség van a két fél között , minden téren ?

Figyelt kérdés

Korkülönbség : 10 év , anyagi helyzet : milliomos - nincstelen , iskolázottság : diploma - 8 osztály ,

személyiség : erős -gyenge, in-extrovertált, sikeres-vesztes.

Tehát gyakorlatilag mindenben különböznek és minden a nő javára , vagyis mindenben a nő a jobb.

Meddig lehet egy ilyet “húzni” csak szexszel?

2021. márc. 24. 11:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%

Elég primitív nő lehetsz ha neked ezek a fontosak.

Akkor minek álltál vele össze?

2021. márc. 24. 11:57
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

oszinten, szerintem itt a 8 osztaly a necces, mert az igencsak szanalmas 2021-ben es nem ertem, valakinek hogy nem

volt igenye leglabb egy szakkozepiskolara. johettek a kozhelyekkel, hogy nem a papair szamit blabla, de manapsag ertettsegi nelkul (legalabb) eselyes simcs az eletben, nekem kb a legutolso buta osztalytarsam es kepes volt altalanos utan legalabb egy szakmunkaskepzot megcsinalni valahogy.

egyebkent sem latom mukodokepesnek a dolgot, mert eselyes, h a pasinak komplexusa lesz, hogy a no mindenben jobb nala. de nem latok ra az eletben sok eselyt, h egy milliomos, sikeres diplomas no leall egy nincstelen 8 altalnost vegzett pasival. hacsak nem az a helyzet, h a no baromi ronda es nem talal magnak partnert, a ferfi meg mondjuk egy jokepu, helyes szexisten. tehat a sugardaddy-sugarbaby kapcsolat forditottja. kerdes, ez igy mennyire oszinte.

2021. márc. 24. 12:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon nem működőképes, mert annyira ellentétei vagytok egymásnak. Nem csak egzisztenciálisan, hanem személyiségileg is.

Az egyik fél magabiztos, halad előre az életben, gondolom pozitív életszemléletű, a másik pedig benne ragadt valamiben, és saját magát is vesztesnek tartja. (ahogy fentebb olvasható)

Egy pozitív, életteli emberek nem fog kelleni egy mártír, aki nem képes tenni semmiért.

2021. márc. 24. 12:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. márc. 24. 13:27
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
a szerelem nem ismer határokat és különbségeket. De több sebből vérzik a dolog, mégis miért keresné egy diplomás, sikeres, milliomos nő egy ilyen vesztes férfi társaságát? Egyáltalán hogy jönnének össze?
2021. márc. 24. 13:33
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is anyagiak miatt de ha mentalitásban értekrendben különböznek akkor hosszú távon esélytelen. Tapasztalat.
2021. márc. 24. 13:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig, mert hamar kijönnek a szemléletbeli különbségek, ellentétek.
2021. márc. 24. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Hasonló a hasonlót vonzza. Nem tudom miről tud értelmesen beszélgetni egymással. Tisztelet a kivételnek, de láttam 8 általánost végzett felnőtt embereknek mi a témája, Győzike show színvonal. Az egyik a valóság showt nézné, a másik menne színházba. Hogy? A személyiségük is nagyon eltérő.
2021. márc. 24. 14:37
 9/20 A kérdező kommentje:
#5 pontosan itt jöttünk össze 😃😃
2021. márc. 24. 14:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Több részlet is kellene.

Nálunk is hasonló a felállás:

* +12 év férfi javára

* én örököltem, ezért "milliomos" vagyok, vettem lakást, majd később családi házat együtt

* neki szakmunkás vizsgája van, nekem érettségim

* fizetésem a kapcsolatunk 80% - ban 2-3x annyi volt, mint az övé

* ő intorvertált, én inkább nagyszájú, vagány csaj

Nálunk 9 éve működik, mert nagy a szerelem és a fentebb említett dolgokon kívül, ő egy baromi nagy lexikális tudással rendelkező, rengeteget olvasó, értelmes férfi.

Ha meg lettek volna fiatal korában a lehetőségei, többre viszi.

Illetve róla is elmondható, hogy sokszor történik vele szerencsétlenség munkahelyen főleg. Nem igazán jól alakult az élete, de ég összetett, saját és külső hibák miatt.

Én ezt elfogadtam és az elmúlt években előre néztünk és nagyon sokat is fejlődött a kapcsolatunk és az életünk is jó irányba halad.

2021. márc. 24. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!