Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megjegyzést tett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megjegyzést tett a fogamra. Ha megkérjem hogy szálljon bele az sértő? Mert szerintem ha zavarja akkor segítsen kifizetni az orvost.

Figyelt kérdés
Ti hogy kérnétek meg?

2021. márc. 10. 19:00
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

27, nem csak algopyrint kaptam, hanem amit a nagyszüleim adni tudtak. A rossz fogak szépen letörtek, néha a gyökereknél bedagadt, de az el is múlt. Ezért vannak ezeken a részeken szinte csak ezek a részek. Nyilván ha orvos kezeli, ne így néz ki.

30, nem tudom kinek milyen rossz az élete és őszintén szólva nem is érdekel. Ez egy anonim fórum és mindenki azt mond, amit akar. Amit te prezentálsz, az a tipikus magyar áldozathibáztatásként is ismert empátiahiány. Nem kell, hogy velem empatizálj, mert tök mindegy, de egy kultúrember le sem írna olyat mint te. De ez messzire visz.

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2021. márc. 11. 07:46
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Itt főként az igénytelenség magaddal szemben hogy tudod baj van a fogaiddal mégse teszel semmit.

A pénz csak kifogás mert ez nem egy nap alatt történt illetve spórolni is lehet rá.

2021. márc. 11. 08:03
 33/38 anonim ***** válasza:
36%
31 Most írjam azt, hogy egy kultúrember van annyira igényes, hogy magától belátja mik a saját kötelességei, mert van annyira igényes? Hogy jut ilyen eszedbe, hogy a párod fizessen azért, mert kirohadtak a fogaid? Az jobb lett volna, ha emiatt össze sem jön veled? Mert tudod ez rengeteg embernek kizáró ok, és teljesen jogosan senkit nem izgat mi miatt van ilyen fogsora valakinek.
2021. márc. 11. 08:08
 34/38 anonim ***** válasza:

"Mert szerintem ha zavarja akkor segítsen kifizetni az orvost"

Jesszus, hát nekem baromira nem lenne pofám a párommal kifizettetni a fogorvost, bár én a körzetihez járok már 10+ éve, így ingyenes az ellátás.

Amúgy nem is értem, mert elvileg a suliban minden évben van kötelező fogászati látogatás (legalábbis a mi környékünkön minden suliban/oviban van), akkor hogy a lópukilába történt ez meg, ráadásul letört, rohadt foggal hogy az istennyilába lehet normálisan enni, pláne ha fáj is?

A másik, hogy miért a szüleidre hárítod a dolgot? Gyerekként nekem se tetszett a mindennapos fogmosás, bevallom, sokáig nem is csináltam, mégse rohadt ki egy se gimis koromra, szóval itt valami más is lesz.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Sértő lenne megkérni, hogy szálljon be egy több százezres kiadásba? Igen, baromi pofátlan, és még finoman is fogalmaztam. Plusz, ha a 90-es években voltál általános isis, akkor most már 30+ lehetsz, vagyis más egy jó ideje dolgozol, tehát van bevételed, de mégsem tettél félre a fogászatra (ráadásul apránként is meg lehet csináltatni), hanem inkább a pasi fizesse ki, ha már zavarja a dolog. Ha ezek után még mindig nem érzed, hogy hol a hiba, akkor nem tudunk segíteni.

2021. márc. 11. 11:36
 35/38 anonim ***** válasza:

Sztk-ba is tudsz menni.

Ha a gyökér jó, akkor tudnak csapot rakni és arra koronat.

Ennek ára:

- csap 4*15 ezer kb

- korona 4* 20-30bezer,attól fugg miből van

Így max 180 ezer Ft.

Saját magad miatt lenne érdemes megcsinaltatni.

Mivel ezek rosszak, így át terjed a többi fogra.

Ha most nem teszel érte, pár év az egész fogsorod kuka, aminek Sztk-ban is kB 500 ezer Ft a rendbetétele...

Ha ennyire bele akarod vonni a párod, kérj kölcsön.

Megcsinaltatod egyesével, ami, ahogy fentebb írtam kB 40 ezer/db. 20 kolcsonkersz, 20at magadnak fizetsz. Kövi hónapban megadod neki a 20ast.

Aztan így tovabb. 8 hónap és kész lenne.

2021. márc. 11. 13:35
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna ennyit várni vele és lehet csak elég lett volna betömetni. Az nem kerül annyiba, hogy ne lehetne kifizetni. Középiskolás korodban már elmehettél volna egy tbs fogorvoshoz vagy akár az iskola fogorvoshoz, ott ha jól tudom Tőkés ingyen van és ezt akár már általános suliban is el lehetett volna kezdeni. Nem a rossz fog az igénytelenség, hanem az ilyen mértékű elhanyagolás.
2021. márc. 11. 14:58
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a fogorvos akar téged lehúzni anyagilag. Keress másik orvost
2021. márc. 20. 01:23
 38/38 anonim ***** válasza:
Ha 90-es évekbe voltál altalanosba akkor 30 koruli vagy.
2021. márc. 20. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!