Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt a legrosszabb megjegyzés, amit a párotok az alakotokra tett?
Melyik esett a legrosszabbul?
Nekem párom a fenekemre tett egy megjegyzést, ami nagyon rosszul esett.
Kérlek benneteket normális válaszokat! :)
Szabad kérdezni mi?
Nekem az, hogy már nem olyan mint régen pedig ugyanúgy diétázok, edzek... csak mostanában elég stresszes időszakom van és keveset is alszok és sajnos sokat kényszerülök a gép előtt ülni...
Balerinalab :) nálam is kimaradt egy-két láb nap. :D
Ki lett javítva. :)
Nálunk olyasmi szokott lenni, hogy a párom bóknak szánja, mert neki az én duci alkatom a zsánere, de hülyén fogalmazza meg, és rosszul jön ki. A kedvenc ilyenem az, amikor azt mondja, "asszonyos"... mára megtanultam, hogy ez nála pozitívum, de nekem még ma is a már elfolyó falusi nénikék jutnak róla eszembe. Vagy hogy "szép nagy pocid van", azt tényleg úgy érti, hogy SZÉP, és tetszik neki a nagyobb pocak, nem úgy, hogy "hú, de nagy a hasad, fogyjál már le" :D.
Ami nem az alkatomra vonatkozott... először, amikor beindult az intim tapizás, benyúlt a bugyimba, és kérdezte, hogy "Mi van, nem borotválod magad?"... és fura volt a hangsúlya, azt hittem, kicikizett, ezért leborotváltam a fanszőrt... aztán következő alkalommal kiderült, hogy a csupaszság őt lelombozza, és neki inkább a szőr tetszik :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!