Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt eletetek legrosszabb szakitasa?
Amikor a srác oda állt elém, hogy vége és igazából van abrátnője csak kinn van külföldön a nyáron...és addig kellett neki valaki...eléggé rosszúl esett.
Aztán megoldottam...megkerestem a barátnőjét és megmutattam a beszélgetéseket és mindent. Azóta van egy jó barátnőm a srác meg jó szarul járt.
A kettő közül nem tudom melyik volt rosszabb, de talán az utóbbi.
Az egyiket megláttam egy másik lánnyal randizni - előtte való nap még én voltam náluk (1,5 évig voltunk együtt).
A másik: elment külföldre, úgy, hogy folytatjuk (direkt nem egyszer kérdeztem erről), azon dolgoztam, hogy utána menjek, aztán két hónap után vége lett. Úgy, hogy nem biztos, hogy valaha újra látom. (Ez a rosszabb).
A megcsalást: két hét nyugtató.
A külföldit még nem sikerült.
4-es voltam.
Hogy együtt élt évek után hazajött, és szakított...
És hogy felismertem, hogy nem vettem észre hogy tönkrementünk, amin javíthattam volna, de nem tettem...
Az, amikor a lány egy idő után már se nem írt, se nem válaszolt a telefonhívásaimra, majd egyszer felvette, és közölte, h többet ne zaklassam, és nyilván oka van, h nem válaszolt. Iszonyatosan zavar ezek alapján, h miért, meg úgy összességében.
Ezen a mai napig sem tudtam túltenni magam.
Amikor a 6eves evfordulonkon egy sms-ben szakitott velem.
Masfel ev telt el. Meg most sem a legjobb, de megtanultam elni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!