Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen volt eletetek legrossza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt eletetek legrosszabb szakitasa?

Figyelt kérdés
Hogy sikerult feldolgozni?
2015. ápr. 22. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Mentem haza melóból és egy doboz volt az ajtóm előtt, amibe azok a cuccaim voltak, amiket a barátnőmnél hagytam meg a tőlem kapott ajándékok. Plusz egy levél amibe leírta, hogy tudja egy ideje, hogy megcsaltam többször is és soha többet nem kívancsi rám. Letiltotta a számomat, emailt se tudtam neki írni és el is költözött az albérletéből. Azóta se tudtam sehogy se elérni, már a testvérei és az ismerősei is letiltottak facen. Tényleg megcsaltam amúgy, de szerettem és nem értem, hogy tudott csak úgy lelépni, még így 2 után is hiányzik és sokat gondolok rá.
2015. ápr. 22. 11:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Elmentünk táncolni, félre hívott beszélgetni, közölte velem hogy ő nem tud engem úgy szeretni ahogyan én őt, ezért legyen vége.
2015. ápr. 22. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:

1 év (elég viharos) távkapcsolat után felfogtuk, hogy sose lehet közös jövőnk, közös életünk, és ba$zhatjuk ki a pic$ába az egész kapcsolatunkat. Végeztünk. Hónapok telnek el, nem tudok rajta túllépni.

26N

2015. ápr. 22. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:

A második párkapcsolatom. Szinte betegesen szerettem, az elején ő is engem, aztán egyre agresszívabb lett, a végén többször is kezet emelt rám. Még ekkor sem tudtam szakítani, mert én hülye még mindig imádtam, ezért csak időt kértem... egy-két hétig nyugi volt, aztán írt egy sms-t, amiben azt részletezte, hogyan ölne meg... na ott kaptam végre a fejemhez. Rettenetesen megijedtem, azonnal kiadtam az útját. Nagyon hosszú időbe telt, mire feldolgoztam. Hogyan sikerült? Idő, idő és idő... Pszichológushoz is fordultam, de az nem segített sokat. Mindez nyolc évvel ezelőtt történt, de úgy öt-hat év kellett, mire már teljesen sikerült feldolgozni.

26/l

2015. ápr. 22. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
együtt laktunk elment bulizni és hajnal 6kor haverommal jött haza (akit 3nappal azelőtt ismert meg az érettségi bulimon) és smárolva léptek be a házba a srác köszönt is, hogy szevasz a csaj betolta a másik szobába behúzta maga után az ajtót, de még amikor résnyire nyitva volt oda súgta, hogy "majd nemsoká megbeszéljük"
2015. ápr. 22. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:
ja igen mindezt 3év együtt élés után semmi előjel nélkül :D
2015. ápr. 22. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor a szülinapom előtt 1 nappal szakított velem az exem több mint 6 év után...egyik napról a másikra...
2015. ápr. 22. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Miután fél év járás után elvette az ártatlanságom, felhívott és elmondta, hogy más

lány jobban tetszik neki,és vele akar kapcsolatot. 18 voltam, ő volt az első.

Azóta nagyon kényes vagyok a külsőmre, sokat változtam, és most újra ő teper utánam. Sikertelenül.

2015. ápr. 22. 15:14
 19/19 anonim válasza:
#10 koszonom a palmat :)) Mindent egybefoglalva az ido a legjobb gyogyszer. Termeszetesen nagyon sok ido. Fontos az, hogy tanulj a hibaidbol. Gondolom nem vagyok egyedul aki elkovette ugyanazokat a hibakat 100x ugyanabban a kapcsolatban. Egy ido utan belatod a hibaidat es figyelni kell arra, hogy ne kovesd el meg1x. Akar egy uj barat/baratno is sokat segithet meg ha nemis komoly a dolog, segit nem az ex-re gondolni. #9es voltam
2015. ápr. 23. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!