Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a szeretőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a szeretőmmel mert a parom megtudta. A legrosszabb az hogy a parom nagyon kivan ra és uzenetet kellett irjak neki olyan stilusban ahogy Ö diktalta, masképp nagy baj lett volna. Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
olyanokat kellett irnom hogy örökre töröljön ki az emlékezetéből, felejtsen el és szamomra is már nem létezik. Az oké hogy felejtsuk el ami közöttunk történt és az nem fog megtorténni többé- ez legyen letisztázva , de miért nem lehet attol még egy haver? vagy csak olyan mint egy normál más ember számomra?

2014. okt. 2. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hat b#szod te nem vagy semmi oreganyam
2014. okt. 2. 07:55
 2/15 anonim ***** válasza:
haver? vele csaltad a pasid mit vársz búcsú dugast?
2014. okt. 2. 07:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy? Mit szólnál,ha a férjed a volt kur*ájával haverkodna? Okés,hogy nem du*nak,de attól még jóban vannak:D Áááá,hallod,én téged vettelek volna elő a férjed helyében,nem a szeretődet. Nem értem,miért azt utálják mindig..
 4/15 anonim ***** válasza:
Haver? Biztos te is elnéznéd, ha a pasid félredugna és miután kibukik közölné, hogy jó mostantól csak haverok vagyunk a csajjal, ami persze azt jelenti hogy együtt lógnak néha és ott a lehetőség hogy ugyan úgy félre fog dugni... Ezt te sem gondoltad komolyan. Vagy ha igen akkor elég érdekes felfogásod van...
 5/15 anonim ***** válasza:
haver? vele csaltad a pasid mit vársz búcsú dugast?
 6/15 menta34 ***** válasza:
nagy baj? mármint mi?
2014. okt. 2. 08:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Szanalmas vagy bocsi
2014. okt. 2. 08:23
 8/15 anonim ***** válasza:

én meg azt nem értem,hogy miért a pasira haragszik mikor te kurtál félre?

téged kellett volna kidobnia!!

2014. okt. 2. 09:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem dugtunk ezt kifelejtettem
2014. okt. 2. 09:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan megcsalas volt hogy lefekudtunk. Amugy én vallottam be a pasimnak ami tortent mert nem akartam ugy a szemebe nezni es kepmutatoskodni.
2014. okt. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!