Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a szeretőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a szeretőmmel mert a parom megtudta. A legrosszabb az hogy a parom nagyon kivan ra és uzenetet kellett irjak neki olyan stilusban ahogy Ö diktalta, masképp nagy baj lett volna. Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
olyanokat kellett irnom hogy örökre töröljön ki az emlékezetéből, felejtsen el és szamomra is már nem létezik. Az oké hogy felejtsuk el ami közöttunk történt és az nem fog megtorténni többé- ez legyen letisztázva , de miért nem lehet attol még egy haver? vagy csak olyan mint egy normál más ember számomra?

2014. okt. 2. 07:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam hogy titkok legyenek kozottunk barhogyanis dont. Ö ugy dontott hogy megbocsajt én pedig mindent abszolut elmondok neki amit gondolok is. Csak az nehez hogy orokre elfelejtsem
2014. okt. 2. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja,akkor te vagy a szent. Ha nem tudod elfelejteni,lehet inkább vele kéne lenni,nem a férjeddel. Ő úgyis jobbat érdemelne.Bár ha ilyen marha ő is,hogy megbocsájt..
2014. okt. 2. 10:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Tenyleg hulye vagyok
2014. okt. 2. 11:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Amugy nem ugy gondoltam hogy haverok legyunk. Azt nem komolyam irtam
2014. okt. 2. 11:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon de nagyon idiota vagyok. Felejtsetek el ezt az örult kerdest. Tenyleg nem akartam folytatni a masikkal csak nem akartam hogy haragudjon ram. Nem erdekel amugy csak a parom mert o a legjobb a vilagon sokkal jobb leszek hozza es sokkal jobban fogom szeretni mint valaha vki a vilagon tud
2014. okt. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!