Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megjegyzést tett a fogamra. Ha megkérjem hogy szálljon bele az sértő? Mert szerintem ha zavarja akkor segítsen kifizetni az orvost.
12.
Elég gyorsan lepöccinted magadról a felelősséget "a szüleim hibája" dumával. Nem mostál fogad évekig akkor sajnos annak az a következménye, hogy elkezd romlani, főleg ha még olyanokkal is erősítesz, mint alkohol, cigi, fű stb.
Nekem is van olyan fogam amit emiatt kellett eltávolítani, de nem pöccintem le a felelősséget szar dumával. Gyerekként elcsesztem, ennyi. Szerencsére hátsó fog, nem tűnik fel senkinek alapesetben. Maradt 31 amiket rendberakattam. Sokba került, de megérte. Igaz még nincs kész. Egyedül szabályozásra nem futja, de az amúgy sem érdekel, mivel nem vagyok modell vagy színész akinek állandóan szignálmosolyt kell produkálnia.
"de jött a vírus és lakbérre kellett költenem"
Nálam csóróbb nem lehetsz és még nekem is sikerült elég pénzt összeszedni a gyökérkezelésekre, tömésekre és a szájsebészeti eltávolításra is abban az egy esetben.
Persze kérhetsz pénzt tőle - de ő mondhat nemet. De ha a fogaidba is beleköt, akkor ez nem lesz egy mennyekben köttetett kapcsolat...
Engem nem zavarna, hogy elöl szabálytalan - ismertem pár lányt, akinek tök aranyos mosolya volt a szabálytalan fogai miatt :)
Hogy ki van rohadva az más kérdés (egészségügyi, és rossz leheletet is okozhat), ha a barátnőmről lenne szó, én beszállnék anyagilag (már ha fontos a kapcsolat, és mondjuk nem akarom, hogy 10 év múlva fogak nélkül szerepeljünk a Mónika showban...)
30/F
Én a csávó helyébe le is lépnék, ha ezt szóbahoznád. Nem is értem hogy jut ilyen eszedbe, még ha a felesége lennél megérteném.
Régóta együtt vagytok? Komoly kapcsolat?
A kirohadt fogaktól büdös a szád.
Igazad van tényleg igényes lehetsz. És igen, minden a szüleid hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!