Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim megjegyzést tett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim megjegyzést tett a fogamra. Ha megkérjem hogy szálljon bele az sértő? Mert szerintem ha zavarja akkor segítsen kifizetni az orvost.

Figyelt kérdés
Ti hogy kérnétek meg?

2021. márc. 10. 19:00
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Miért mi a baj a fogaiddal?
2021. márc. 10. 19:07
 2/38 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk ha serto, az se baj.

Jol gondolom, hogy arra erti, hogy szabalytalan?

De gondolom, nem a szajhigieniara gondolt, mert abba nem kell beszallni.

Ha meg potlas kene, igy ismert meg.

Mondanam neki, igen.

2021. márc. 10. 19:14
 3/38 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak simán beszélj erről nyiltan, hogy neked se jó így, de nincs rá pénzed. Ha annyira zavarja, vagy beszáll, vagy szakít.
2021. márc. 10. 19:14
 4/38 A kérdező kommentje:
Elöl szabálytalan oldalt meg kirohadt 2-2 fog minden oldalon. De nem látszik, csak ha valaki belenéz a számba nagyon.
2021. márc. 10. 19:17
 5/38 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is ülj le vele megbeszélni.
2021. márc. 10. 19:23
 6/38 A kérdező kommentje:
Igen én is ezen gondolkozom. Mert biztos zavarja ha szólt. De nekem nincs 1 millióm rendberakatni. És akkor ilyenkor mi van?
2021. márc. 10. 19:24
 7/38 anonim ***** válasza:
61%
Nem egyszerre kell kifizetni az egy milliót. Szépen apránként is lehet fizetni. Kezdő ár fogszabályzásnál olyan 400.000 ft körül van. + foghúzás+ implantátum.
2021. márc. 10. 19:29
 8/38 anonim ***** válasza:
81%

Mit értesz az alatt, hogy kirohadt? Főleg úgy, hogy nem is létszik...

Itt maximum tömni kell, az nem lesz 40 000 se... De még lehet, hogy be is lehet gyógyítani, az még olcsóbb.

Te látod, így látatlanban nem lehet megmondani.

2021. márc. 10. 19:46
 9/38 A kérdező kommentje:
Nem tömni kell, szinte csak a gyökér van. Minden oldalon alul-felül 1-1, összesen 4. De tényleg csak akkor látszik ha nagyon-nagyon mosolygok vagy ha valaki belenéz a számba. A fogaim meg torlódnak és befelé dőlnek. 400 ezernél ennek a rendberakása több pénz, még fogszabályzó nélkül is. Nekem meg az is gond, hogy hónap végén mit eszek.
2021. márc. 10. 19:49
 10/38 anonim ***** válasza:
84%

Aha. Hát akkor a gugliban: foggyógyász.

Szerintem nem csak a módszer kellene legyen, hogy az a 4 fog kuka és implantátum kell. Értelmes gyógyász felhasználja a meglévő gyökereket. Érdemes keresgélni. Majd szólj, ha találsz ilyesmi megoldást!

A fiú meg szerintem igen, beszállhat, ha van rá anyagi lehetősége, kérdezd meg!

Vannak orvosok, ahol a konzultáció is pénz, amíg több embert megkérdesz és keresed a jó megoldást, addig ezeket kell majd fizetni.

2021. márc. 10. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!