Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim megjegyzést tett a fogamra. Ha megkérjem hogy szálljon bele az sértő? Mert szerintem ha zavarja akkor segítsen kifizetni az orvost.
23.
"mert a családomban soha senkit nem láttam fogat mosni"
Ez most trollkodás? Ezt nem hiszem el. És rácseszel mert én is éltem a '90-es években (igaz gyerekként) és nem jön be az "akkor ilyen világ volt" duma, mert tudom, hogy nem.
Kettő - ha tényleg nem mostál fogat soha gyerekként akkor annak fájnia kellett volna. De úgy értem, hogy nagyon. Annyira, hogy már akkor elmenj fogorvoshoz, mert nem bírtad volna ki.
Az egyik exemnek is rossz volt a foga. Mondjuk, ha nem mondja nekem fel se tunt volna. Mindig vigyazott ra, h ugy mosolyogjon, h veletlenul se latszodjon ki semmi. Egyedul annyi tunt fel, h nem szeret smarolni. Amikor rakerdeztem, akkor mondta el, h a rossz fogai miatt. Neki eleg jo fizuja volt, megsem ment el megcsinaltatni, pedig akkor meg joval a covid elott voltunk... Mindig tervezte, h hitelt vesz fel a fogara, mert neki tenyleg utotte volna az egy-masfel millat, de aztan persze mindig volt valami fontosabb...
Amugy a kerdesre: sztem nem serto, h megkered, h segitsen anyagilag. Vegulis azert vagytok egymas mellett, h tamogassatok a masikat. Vagy mondhatnad, h ezt kered szulinap/nevnap/karacsonyra.
Szerintem azt is beszeldd meg vele, h ne tegyen megjegyzeseket, mert az bant teged.
25, igen, így volt, fájt is. Csak ahelyett, hogy orvoshoz vittek volna, kaptam szépen sok-sok algopyrint. Egy fogamat pedig egy ügyeleten húzták ki. Kiforgatod a szavaimat. Nem azt írtam, hogy a 90-es években olyan világ volt. hanem hogy nem tudom, hogy most mennyi fogkrémet, fogkefét adnak az iskolákban.
26, köszönöm. Én is úgy mosolygok, hogy ne látszódjon. Szóval inkább nem nagyon mosolygok.
27.
Az algopyrin nagyjából semmit nem ér ilyenkor. Talán még az elején, de tartósan nem. Évekig szedted nap mint nap egyre nagyobb mennyiségben?
Le lehet pontozgatni, de ez a történet nagyon nem hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!