Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjegyzest tett a nemi szervemre. Mit tennetek?

Figyelt kérdés
A baratommal nem olyan reg jottunk ossze. A puncim sajnos salatas, nekem sem tetszik. A baratjanak pedig ezt szep alaposan kitargyalta es hogy neki ez nem tetszik. Nagyon rosszul esik, es egyre nagyobb a gatlas bennem. Ti felhoznatok neki hogy tudtok errol es miert massal beszeli meg? (Onnan tudom, hogy a ferfi baratnojevel sokszor osszejarunk, es megemlitette nekem)
2020. máj. 20. 20:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Nem tisztel.
2020. máj. 20. 20:11
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Minek vagy egy ilyen senkivel? Ennyire csúnya lány vagy, hogy nem kapnál másik pasit?
2020. máj. 20. 20:11
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
Szakíts. Undorító az ilyen alak.
2020. máj. 20. 20:12
 4/27 A kérdező kommentje:
Mert szeretem...
2020. máj. 20. 20:13
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Nem tisztel sem téged, sem az intimszférádat, sem a magánéletedet. Ha ezt így nehéz elképzelni, gondolj bele, hogy mondjuk fordított esetben te terjesztenéd el róla, hogy neki kicsi, és mástól hallaná vissza. Neki se esne jól, meg te se csinálnál ilyet, mert óriási gyökérség.
2020. máj. 20. 20:15
 6/27 anonim ***** válasza:
96%

Inkább vagy egy olyan emberrel, aki a haverjának kibeszél, elmondja milyen a nemiszerved és hogy ez szerinte undorító?

Csak gratulálni tudok ebben az esetben.

2020. máj. 20. 20:16
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Inkább most szakíts vele, még ha fáj is, mert később sokkal nehezebb, fájóbb lesz és nehezebben teszed túl magad rajta, mint most. Ne hagyd hogy kedvére alázzon és kihasználjon téged, mert jelenleg azt teszi.
2020. máj. 20. 20:20
 8/27 anonim ***** válasza:
98%
Ez elég undorító hogy a puncidat tárgyalják ki a haverjával, és még ráadásul csúnyának is tartja. Én erősen elgondolkoznék a szakításon a helyedben.
2020. máj. 20. 20:22
 9/27 anonim ***** válasza:
98%

Szereted?

Én a majonézes-tejfölös hidegkonyhai készítményeket szeretem, csak összefosom magamat tőlük.

Ezért leszoktam róluk.

2020. máj. 20. 20:22
 10/27 anonim ***** válasza:
98%
Nehogy egy percig is rosszul érezd magad. Neki kell szégyellnie magát.
2020. máj. 20. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!