Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjegyzest tett a nemi szervemre. Mit tennetek?

Figyelt kérdés
A baratommal nem olyan reg jottunk ossze. A puncim sajnos salatas, nekem sem tetszik. A baratjanak pedig ezt szep alaposan kitargyalta es hogy neki ez nem tetszik. Nagyon rosszul esik, es egyre nagyobb a gatlas bennem. Ti felhoznatok neki hogy tudtok errol es miert massal beszeli meg? (Onnan tudom, hogy a ferfi baratnojevel sokszor osszejarunk, es megemlitette nekem)
2020. máj. 20. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es válaszolónál a pont.
2020. máj. 20. 23:33
 22/27 anonim ***** válasza:
90%

Olyan nincs, hogy csúnya punci. Egy féreg.

Gondolom te is egy ecsetfejű gizda-gyerekkel jöttél össze, mi?

2020. máj. 21. 00:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez tiszteletlenség. Különben honnan tudtad meg?
2020. máj. 21. 00:29
 24/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat. Elegge elkeseredtem, de igy elolvasa kicsit meg is nyugtattatok. Atgondolom mindenkepp ezt a kapcsolatot, hogy valojaban o szeret e, mert akit szeretunk nem bantjuk meg ilyen szinten. Utolso: leirtam, hogyan tudtam meg.
2020. máj. 21. 09:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztos vagy benne, hogy a csaj aki ezt elmondta, megbízható?
2020. máj. 21. 12:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kerdezo leirta, hogy salatas..igy biztos, hogy a baratno nem sajat kutfobol meritette az infot...

Szakitanek. Elsosorban azert mert nem tisztel,majd azert is mert ezt a szamara zavaro tenyezot nem velem beszelte meg. Senkire sem tartozik kettonk szexualis elete!

Sajnos elkepzelheto, hogy masok is megtudjak..

Nem azert, mert gazos a puncid! Van akinek pont ez a tipus jon be! Az enyem ugyan nem salatas, de borzasztoan rosszul esne, ha a parom kitargyalna masoknak, hogy en milyen vagyok odalent!!

Szakitanek, de eleg elesen tudatnam vele, hogy mekkora egy proli! Rajta is biztosan akad olyasmi ami valakinek nem jon be..Izlesek es pofonok!

Dobd a francba. Majd talalsz valakit, aki tisztel es olyannak szeret amilyen vagy!

2020. máj. 21. 13:20
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha dobd, ha nem tudja elfogadni hogy a puncid olyan amilyen és ezt mással tárgyalja meg. Egyébként nagyon szépek a saláta puncik, nem tudom hogy mi baja vele.
2020. máj. 22. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!