Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjegyzest tett a nemi szervemre. Mit tennetek?

Figyelt kérdés
A baratommal nem olyan reg jottunk ossze. A puncim sajnos salatas, nekem sem tetszik. A baratjanak pedig ezt szep alaposan kitargyalta es hogy neki ez nem tetszik. Nagyon rosszul esik, es egyre nagyobb a gatlas bennem. Ti felhoznatok neki hogy tudtok errol es miert massal beszeli meg? (Onnan tudom, hogy a ferfi baratnojevel sokszor osszejarunk, es megemlitette nekem)
2020. máj. 20. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Még ma szakíts vele!

Nagyon sok férfinek imponál a salátás. Jó, ha ezt tudod! Ám, nagyon sok férfinek mindegy, csak legyen, melléje pedig egy jó jellemmel bíró nő.

Ffi

2020. máj. 20. 20:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is dobnám, mert ez nagyon megalázó és nem kéne olyan, aki annyira se tisztel, hogy nem tálal ki másoknak semmilyen intim dologról. Főleg nem így.

Nem tehetsz róla, így születtél és nem is tudsz vele mit csinálni, szóval ha megjegyzéseket tesz, azzal csak az önbizalmadat rombolja le és ezt neki is tudni kéne. Joga van ahhoz, hogy ne tetszen neki és ha ez olyan fontos, akkor akár szakíthat is, de a hátad mögött kibeszélni egy ilyen személyes dolgot hatalmas bunkóság.

Amúgy ne ess kétségbe, egy normális férfit pont nem az fogja érdekelni, hogy most salátás-e vagy nem. Ez olyan sokadrangú dolog, tényleg ne stresszelj rá és ne hagyd, hogy a srác baromságai miatt gátlásos legyél.

2020. máj. 20. 20:34
 13/27 anonim ***** válasza:
7%

Szereted? Vele maradsz?

Akkor műttesd meg, van rá műtét! Tényleg!

2020. máj. 20. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Kb 16 éves kölyköknek az értelmi színvonala a haverod..mert azt nem mondanám hogy párod.

Vannak az olyan adottságok, amik nem változtathatóak esetleg műtéti úton. A tiedet megoldaná, de soha ne tenném ki ilyennek akit szeretek egy ilyen jelentéktelen dolog miatt.

A haverodon viszont ez nem segít, az agyát hiába műtteti meg.Viszont olyan szerencsés hogy fejleszteni tudná a gondolkodását, a jellemét és egyéb az élethez elengedhetetlenül szükséges fontosabb dolgokat.

Szerintem kertelés nélkül megmondanám neki ,hogy semmi gond nem volt ezzel a puncival, kínjában nyúlt meg, hogy csak ez a maszatolás megy az ágyban, és inkább akkor hagyjuk ezt a fellőtteskedős játékot ,mert megvárod hogy jöjjön egy férfi..

2020. máj. 20. 20:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatba nem fér bele, hogy a párom némi szervét kitárgyalom a haverokkal. Még akkor sem, ha amúgy tetszik. Természetesen szakítanék.
2020. máj. 20. 21:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
elég elkeseritő hogy vannak ilyen emberek....
 17/27 anonim ***** válasza:
92%
Ezért kell FÉRFI, nem fiú, a nők mellé.
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, mert egyértelműen nem tisztel se téged, se a magánéletedet.
2020. máj. 20. 21:47
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
az előttem lévők tökéletesen leírták, végre egy kérdés ahol ilyen nagy az egyetértés :D
2020. máj. 20. 22:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy offtopic (mivel már válaszoltam, 3-as vagyok): 9-es, szétadom a válaszodat, már azért megérte élnem, hogy ezt lássam. :D
2020. máj. 20. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!