Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha a párotok "véletlenül" felkeresné az exét?
Adott egy friss kapcsolat, néhány hónapos. Minden szép és jó, de rájössz, hogy a párod az exének írogat "véletlenül".
Azt érdemes tudni, hogy a párom az exe részéről le van tiltva minden platformon. A páromnak új száma lett és egy üzenetküldő appról "véletlenül" küldött neki egy üdvözlő üzenetet. Majd megkérdezte tőle, hogy hogy van.
Ez már nem az első eset, korábban is írt neki a régi számáról, akkor is afelől érdeklődött, hogy van, szingli-e még, stb. Akkor az ex megírta neki, hogy hagyja békén, mert ha még 1x keresi, szól nekem. A párom nem tudja, hogy azt az üzenetváltást is láttam. És akkor ennek ellenére pár héttel később megint megkeresi őt, "véletlenül".
Nem tudom, mi baja van. Nekem azt mondta, szar volt már a kapcsolatuk. Igazából miattam szakítottak, vagyis az ex vele, mert kiderült, hogy vagyok neki. Én egyébként nem tudtam, hogy akkor még együtt voltak. Nem tudom, mit gondoljak. Pár hónapja vagyunk együtt és nekem úgy tűnik, boldog velem. Most akkor mégsem? Megmondjam neki, hogy tudok róla, hogy írkál neki? Vagy mit csináljak? Én soha nem beszéltem 1 exemmel sem, főleg ha szar volt már a kapcsolat, pláne ha már mással vagyok boldog eszembe sem jutottak soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!