Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne ha párotok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha párotok nem támogatna anyagilag?

Figyelt kérdés

Ő Németországban dolgozik. Én sajnos munkanélküli vagyok.

Megtakarításból+ a munkanélküliből élek.

Csinálok egy tanfolyamot hátha azzal előrejutok munkaügyileg.

Ezt mind én állom magamnak.

Számla, kaja stb.

Jogsit is csinálom már csak a 30 óra kell, ezzel is hátha tudnék menni futárnak meg minden munkahelyre már kötelező a B jogsi

Ő azt mondta segít fizetni, meg küldd nekem haza pénzt.

De inkább vesz egy kanapét 110 ezer ft-ért, pedig mondtam neki mi mennyibe kerül és segítsen.

Állítólag neki se megy olyan jól de mégis 1800 eurót keres nettóba ,de a kiadásai csak 980 euró.

Tudom, hogy ez nagyon önzőnek hangzik és megérdemlem aki lehurrog ez miatt, de nekem rosszul esik, hogy a vőlegényem nem támogat pedig megtehetné.

2021. márc. 2. 17:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Mármint rád gondoltam 29es, te vagy a primitív.
2021. márc. 3. 03:28
 32/43 anonim ***** válasza:
Miétt is?
2021. márc. 3. 03:42
 33/43 anonim ***** válasza:
31%
Ja tudom...leírtam az igazságot. Tudom szar lehet, hogy a jó Nők a sikeres pasikat valasztják és nem teged...
2021. márc. 3. 03:42
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

33 te nyomi 😃

Én nő vagyok

2021. márc. 3. 03:48
 35/43 anonim ***** válasza:
11%
Es ezt honnan kene tudnom te s*ggfej? Ha Nő vagy, akkor meg még gázabb....
2021. márc. 3. 03:57
 36/43 anonim ***** válasza:
24%
Elég nagy gyöker vagy, ha úgy gondolod, hogy abbol amit irtál "29eleg primitv vagy" - ki lehet találni a nemedet. Tovabbá, véleménykülönbség miatt nem szokás mást leprimitivezni. Azt pont a primitiv emberek csinaljak. Sebaj. Ezért vagy szingli.
2021. márc. 3. 04:29
 37/43 anonim ***** válasza:
74%

Meg most sem esett le hogy a 28as vagyok?

Nem vagyok szingli sem..

2021. márc. 3. 04:42
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
És ezt miből kellett volna tudnom????
2021. márc. 3. 05:49
 39/43 anonim ***** válasza:
27%

Elég érdekes hogy az lett lepontozva ahol én írom, sosem fizettetnék ki ilyet inkább élek szegényebben de nem más pénzéből...

És ez lett lepontozva...

Sok az aranyásó látszik!

Más pénzére apellálnak.

2021. márc. 3. 06:46
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, megragadom a lényeget, de az ötös kommentedben az írod kedves kérdező "heti 3 karton sör". Oké, lehet nem rendszeres az eset, de egy kartonban 24 doboz van, ha megiszik a pasid jobb formában 72 doboz sört egy héten, akkor az a legkisebb gond vele, hogy nem támogat anyagilag.

Azt meg nem is értem, az anyja minek pénzeli még egy kvázi normális kereset mellé, de ez sem jó jel. Mondjuk az is hibás elgondolás, hogyha az anyja neki küld, akkor majd több marad és küldjön neked, persze a sajátjából segíthetne.

Családodtól nem tudsz segyítséget kérni? értem én, hogy szeretnéd a jogsit, de ha anyagi gondok vannak, ne csinálj ennyi mindent egyszerre, mert látodd, hogy rá nem számíthatsz.

Summa summárum, szerintem ennek sehogyan sem lesz jó vége, ennyire zéró kommunikációval és együttműködéssel. A vőlegényefd, nem célozgatni kell, ha gond van, hanem kerek perec megmondani, neki meg illene betartania amit ígért.

Nem is értem. Minek jegyeztétek el egymást, mikor kvbázi nem is éltek rendesen együtt, hiszen azt írod évek óta kint dolgozik. Ennek így mégis mi értelme? Voltaképpen távkapcsolat és mint lkáthatod még annak is rossz, fel nem foghatom mi nek ezt erőltetni.

Én a helyedben inkább arra rendezkednék be, hogy megoldom az életem magam, a képzésem, a munkakeresést és nem adósodnék el a jogsi okán csak azért, hogy kimehessek valaki után melózni, aki szemlátomást tojik a fejemre és egyáltalán nem számíthatok rá.

rangsorolj, hirtelen mi a fontosabb. Gondolom a tanfolyam, akkor kezdd azzal, aztán utána jüöhet a jogsi, ha meg nem tudod egyedül megoldani olyanoktól kérj segítséget, akikre tényleg számíthatsz, barátok, család, mert szemlátomást van egy alibi vőlegényed, az is távkapcsolatban és egy fikarcnyit sem törődik veled. Ne légy ömsorsrontó és ne erre a palira alapozd a jövődet, hanem úgy tervezz, mintha független lennél, akkor semmi meglepetés nem érhet.

Jómagam nem is folytatnék egy ilyen "kapcsolatot", mert úgy fest, csak arra jó, hogy legyen, más értelme nemigen akad, legfeljebb az, hogy menyasszonynak, vőlegénynek hívhatjátok magatokat, miközben az év java részében évek óta együtt sem éltek.

2021. márc. 3. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!