Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha párotok nem támogatna anyagilag?
Ő Németországban dolgozik. Én sajnos munkanélküli vagyok.
Megtakarításból+ a munkanélküliből élek.
Csinálok egy tanfolyamot hátha azzal előrejutok munkaügyileg.
Ezt mind én állom magamnak.
Számla, kaja stb.
Jogsit is csinálom már csak a 30 óra kell, ezzel is hátha tudnék menni futárnak meg minden munkahelyre már kötelező a B jogsi
Ő azt mondta segít fizetni, meg küldd nekem haza pénzt.
De inkább vesz egy kanapét 110 ezer ft-ért, pedig mondtam neki mi mennyibe kerül és segítsen.
Állítólag neki se megy olyan jól de mégis 1800 eurót keres nettóba ,de a kiadásai csak 980 euró.
Tudom, hogy ez nagyon önzőnek hangzik és megérdemlem aki lehurrog ez miatt, de nekem rosszul esik, hogy a vőlegényem nem támogat pedig megtehetné.
Én is segítettem venni neki ezt azt decemberben és igazából a megtakarítások fele pikk pakk elment ilyenekre, hogy heti 3 karton sör meg stb.
Nekem ezért esik borzalmasan.. pedig nem dolgozom, nem lett volna kötelező 3 naponta 20-25 ezret kifizetnem kajára
Ha én valóban szeretném azt a nőt, aki a Te helyedben lenne - feltételek nélkül segíteném. Szeret ő Téged, vagy csak jó, hogy vagy neki? Nem elég az, hogy egy férfi jólépű és príma legyen az ágyban...!
Ffi.
Nekem ia volt olyan hogy az albiban pl nem tudtam kifizetni a gázszámlàm sem (fenntartottam a párom mellett mert félig éltünk csak együtt aki 3 szor annyit keresett mint én)
Es folyanat csak lenézett a sanyaru sorsom miatt, de soha semmiben nem segitett de extra drága parfüm meg ékszert azt kaptam.
Annyit már akkor is tudtam hogy ilyen "gondoskodo" embernek szülni biztos nem fogok.
És nem is értem mai napig sem hogy miért kérte meg a kezem.
De sztem caak trofeának hogy megkaphatna ha akarna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!