Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan pasit találni, aki csak anyagilag támogatna, de mondjuk nem vár szexet, de cserébe mit tudom én, kérhet bármit?

Figyelt kérdés

Pl ha valamire szüksége van, mondjuk mosok rá, vagy takarítok nála, vagy nem tudom ilyen apróságok, elkísérem ide oda, stb...

U.I.: a pasi idősebb lenne, nem huszonéves, akár lehet barátnője is, nekem csak a pénze kell:)

2012. jún. 15. 21:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de gyakorlatilag k.rvának is elmehetnél, az ambíciód megvan hozzá.
2012. jún. 15. 21:47
 2/26 anonim ***** válasza:
nem lehet.
2012. jún. 15. 21:47
 3/26 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont.
2012. jún. 15. 21:50
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
ezt úgy hívják, hogy bejárónő, vagy gondozónő, nem?
2012. jún. 15. 21:51
 5/26 A kérdező kommentje:
miért mehetnék el k.vának? nem ez volt a kérdés amúgy, ha ilyen hülyeségeket irogatsz ide, akkor inkább nemes egyszerűséggel válaszolhatnál igennel, vagy nemmel.
2012. jún. 15. 21:51
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen pasi. Sőt, nő is. Elmész takarítani és órabérben fizetnek. A pénzért, tudod általában meg kell dolgozni. Elég elkeserítő, hogy a pasikat, mint pénzeszsákokat kezeled. És csodálkozol hogy sok nőt ilyen előítéletekkel kezelnek. Ez kielégítő válasz volt?
2012. jún. 15. 21:55
 7/26 anonim ***** válasza:

Egy pasi, aki anyagi támogatásért nem vár szexet, de BÁRMIT kérhet? Ha egy kicsit gondolkodsz ... ááá felejtsd el.

Igen létezik, de gyakorlatilag lehetetlen rátalálni. A többi r*banc jól rejtegeti őket.

2012. jún. 15. 21:55
 8/26 A kérdező kommentje:
Én abszolút nem csodálkozom az előítéleteken, ezt egy szóval sem mondtam, nem tudom, hogy honnan vetted, és engem nem is zavar. Amúgy a takarításért nem fizetnek túl sokat.
2012. jún. 15. 21:57
 9/26 A kérdező kommentje:
2,4,7, köszönöm a normális válaszokat:))
2012. jún. 15. 21:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy neked a rendes bér nem elég:D Hát lányom, két rossz hírem van. Nem csak a k.rvaságra vagy hajlamos, de még a pénzéhes k.rvaságra is:D Én a helyedben nem reklámoznám itt magam, inkább fogd magad és pakolj fel egy kiló sminket, aztán irány Dubai vagy az országút. Szégyen vagy.
2012. jún. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!