Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyan pasit találni, aki csak anyagilag támogatna, de mondjuk nem vár szexet, de cserébe mit tudom én, kérhet bármit?

Figyelt kérdés

Pl ha valamire szüksége van, mondjuk mosok rá, vagy takarítok nála, vagy nem tudom ilyen apróságok, elkísérem ide oda, stb...

U.I.: a pasi idősebb lenne, nem huszonéves, akár lehet barátnője is, nekem csak a pénze kell:)

2012. jún. 15. 21:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
az ideg-elmén
2012. jún. 16. 01:16
 22/26 anonim ***** válasza:

sima munkával sok pénzt nem tudsz kereseni. Szóval ha több kell akkor szépen rakd szét csak a lábad, nem olyan bonyolult :))

Vannak olyan pasik, akik fizetnek érte, de teljesen normálisak, odafigyelnek, és örülnek, ha neked is jó :) .

Lehet hogy unodritónak találod, hogy összenyálaznak, meg ilyesmi, de tescóba árutpakolni napi 12 órában izzadtan, na az sem valami jó lehet.

37 / F

2012. jún. 16. 10:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló! Szerinted mi a cikibb? Ha azt vetik a szemedre, hogy árufeltöltő voltál, vagy azt, hogy k*rva?

Ismered azt a mondást, hogy "kísért a múlt", gondolom...

2012. jún. 16. 21:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Nézd a kérdező már eldönötte, hogy k/rva akar lenni, csak ugye szexmentesen szeretné.
2012. jún. 18. 11:42
 25/26 anonim ***** válasza:

"nem vár szexet, de cserébe mit tudom én, kérhet bármit"

A "bármit" hogy kell érteni? Szex kivételével lehet szexszel kapcsolatos dolog, pl. petting, meztelenkedés, pózolás akár?

olvastam ezen az oldalon fétisekkel kapcsolatos dolgokat, szóval pl. teljesítenéd az ilyen kéréseit is az illetőnek? vagy ezek nem jöhetnének szóba, csak takarítás, ilyesmi?

2012. jún. 18. 13:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen van, normális csajnak szívesen segítek.
2013. febr. 14. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!