Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet olyan pasit találni, aki csak anyagilag támogatna, de mondjuk nem vár szexet, de cserébe mit tudom én, kérhet bármit?
Pl ha valamire szüksége van, mondjuk mosok rá, vagy takarítok nála, vagy nem tudom ilyen apróságok, elkísérem ide oda, stb...
U.I.: a pasi idősebb lenne, nem huszonéves, akár lehet barátnője is, nekem csak a pénze kell:)
nem teljesen értem a kérdést :D sztem amire te gondolsz, azt bejárónőnek nevezik vagy ilyesmi, nem?
de miért kell h pasi legyen? elvállalhatsz anélkül is ilyesmi munkát, mosni, takarítani, stb. és kapsz érte pénzt.
mondjuk most én ilyenbe nem mennék bele, már csak azért se mert pénzem nincs, de egyébként el tudnék képzelni ilyet részemről, bár kicsit másként. ettől függetlenül el tudnék ilyesmit képzelni h nincs szex, de más dolgokat megtesz nekem egy lány. már ha jól értem a kérdést.
18. voltam
"Egy pasi, aki anyagi támogatásért nem vár szexet, de BÁRMIT kérhet? Ha egy kicsit gondolkodsz ... ááá felejtsd el."
sztem nem. én akár benne is lennék ilyesmiben, bár nem jelenlegi élethelyzetemben mert pl. nincs is nagyon pénzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!