Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha párotok nem támogatna anyagilag?
Ő Németországban dolgozik. Én sajnos munkanélküli vagyok.
Megtakarításból+ a munkanélküliből élek.
Csinálok egy tanfolyamot hátha azzal előrejutok munkaügyileg.
Ezt mind én állom magamnak.
Számla, kaja stb.
Jogsit is csinálom már csak a 30 óra kell, ezzel is hátha tudnék menni futárnak meg minden munkahelyre már kötelező a B jogsi
Ő azt mondta segít fizetni, meg küldd nekem haza pénzt.
De inkább vesz egy kanapét 110 ezer ft-ért, pedig mondtam neki mi mennyibe kerül és segítsen.
Állítólag neki se megy olyan jól de mégis 1800 eurót keres nettóba ,de a kiadásai csak 980 euró.
Tudom, hogy ez nagyon önzőnek hangzik és megérdemlem aki lehurrog ez miatt, de nekem rosszul esik, hogy a vőlegényem nem támogat pedig megtehetné.
Igazad van :/
Csak is az én bajom, hogy ilyen helyzetben vagyok.
Én egy párkapcsolatra úgy gondolok, mint egy közösségre, ahol nem az én dolgaim vannak, meg a párom dolgai, hanem a MI dolgaink. Szóval, ha tanulok egy szakmát, az nemcsak nekem jó, hanem a páromnak is, mert akkor több fizetésünk lesz, ketten együtt többől tudunk gazdálkodni. Ha a párom túlórázik egy ideig, ezért nekem több házimunkát kell vállalnom addig, hogy előrelépjen a munkahelyén, akkor az nemcsak neki lesz jó, hanem kettőnknek. Ha ő kerül anyagilag rosszabb helyzetbe, én is visszaveszek a hobbik költségeiből, hogy őt, vagyis kettőnket segítsen, és fordítva. Segítjük egymást lelkileg, anyagilag, motivációban, mindenben, amiben csak lehet. Kicsit ilyen ketten a világ ellen módjára összezárunk.
Nekem ezt jelenti egy párkapcsolat. Nem jönnék össze olyan emberrel, aki nem így gondolkodik. Szerintem ez a módi, amit a vőlegényed csinál, még esetleg egy pár hónapos kapcsolatban elmegy, de elvileg el vagytok jegyezve.
Az én véleményem szerint egy kapcsolatban nemcsak magunkért, hanem kettőnkért is felelősek vagyunk, így bizonyos szintig a másikért is.
Egy kapcsolat elején nem adnék pénzt.
Ha jól olvastam ő már a te vőlegényed és kb 100 ezer forintról van szó én simán odaadnám költsd tanulásra. Megbeszélnék, hogy ha lesz munkád majd visszaadod nekem igazából úgyis közösbe megy, ha együtt tervezzük a jövőt.
Közel £8000 al segítettem ki összesen a páromat akivel 1000km re voltunk egymástól.
Hozzáteszem ő sokkal jobban keresett mindig mint én, de ekkor csinálta a 3.diplomáját, és még sok szar dolog jött egyidőben.
Ő a férfi.
Kérdező én szeretek önállo lenni, de ebben az esetben igenis kusevíthetne a pasi, és ha szeretne meg is tenné, később visszaadnád neki
Egy Nő mashogy adja ezt vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!