Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul esne ha párotok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha párotok nem támogatna anyagilag?

Figyelt kérdés

Ő Németországban dolgozik. Én sajnos munkanélküli vagyok.

Megtakarításból+ a munkanélküliből élek.

Csinálok egy tanfolyamot hátha azzal előrejutok munkaügyileg.

Ezt mind én állom magamnak.

Számla, kaja stb.

Jogsit is csinálom már csak a 30 óra kell, ezzel is hátha tudnék menni futárnak meg minden munkahelyre már kötelező a B jogsi

Ő azt mondta segít fizetni, meg küldd nekem haza pénzt.

De inkább vesz egy kanapét 110 ezer ft-ért, pedig mondtam neki mi mennyibe kerül és segítsen.

Állítólag neki se megy olyan jól de mégis 1800 eurót keres nettóba ,de a kiadásai csak 980 euró.

Tudom, hogy ez nagyon önzőnek hangzik és megérdemlem aki lehurrog ez miatt, de nekem rosszul esik, hogy a vőlegényem nem támogat pedig megtehetné.

2021. márc. 2. 17:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem tudom en is le leszek pontozva, de ha vőlegény és együtt tervezik a jövőt, nekem alap lenne hogy segítem a páromat!! Oke hogy nem turkálunk a másik pénztárcájában de előbb utóbb az közös lesz ha házasságra készültök.

Én nő vagyok, kapcsolat elején (6 hó), alap volt hogy segitek a páromnak hogy 2 hónapig nem volt munkája. Ő is fizet nekem ha én nem tudok éppen.

Miért nem tudnak a mai párok ha közös jövőben gondolkodnak MI-ben gondolkodni??

2021. márc. 2. 17:56
 12/43 anonim ***** válasza:

#10,

és még mindig vele vagy?

Én tartanék attól, hogy a csicskájává tenne azért, mert szerinte a pénz az úr.

2021. márc. 2. 17:57
 13/43 A kérdező kommentje:

Igazából nem akartam a jogsit ennyire pörgetni,de a vírus miatt sok hónappal elcsúsztam.

Munkakeresésnél is kiszórtak olyan helyekről is ahova lazán belehet járni busszal,de valamiért kötelező nagyon sok helyre.

Gyárba se tudtam jelentkezni, mert nem volt céges busz és 3 műszakos lett volna ami nem a mezei 3 műszak hanem hajnali 2-kor végzel és ugye busszal ezt nem tudom megtenni.

Kintre is jó lenne majd a jogsi is.

Évek óta kint van.

Ma is lett volna videóinterjúm 14.20-kor de 14.35-kor írta a csaj, hogy bocsika de meetingje van és majd holnap :/

Igen lehet sok így egyszerre, de ha itthon nem lesz munkám akkor hamarabb mennék ki hozzá én is ott dolgozni és akkor pl a jogsi meg majd elévül.

2021. márc. 2. 18:01
 14/43 A kérdező kommentje:

Kérni nem akarom, hogy " na Mucika ha már megígérted akkor utaljad a pénzt"

Mert ezen is vita volt, hogy én nem engedem, hogy segítsen.

Rájöttem igen jó lenne ha segítene. Aztán mikor mondtam mi mennyi lenne akkor nem mondta, hogy küldje-e. Hanem mondta pénteken veszi a kanapét.

Csak nekem fura, hogy azt is mondta hogy az anyja is küldött neki pénzt. Aztán csak nem segít ki.

Nem akartam rajta élősködni azért nem akartam elfogadni

2021. márc. 2. 18:05
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor nem megkérném, hogy utaljon, hanem elmondanám, hogy rosszul esik az, hogy felajánlotta a segítségét azért, hogy jóarcnak tűnjön, aztán nem csinál semmit. A labda utána az ő térfelén lesz, hogy mit reagál erre.
2021. márc. 2. 18:07
 16/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha többször is előfordult, vagy a jövőben majd gyakran előfordul a "meeting", akkor nem ajánlom (nem is írtad) még azt sem, hogy este 9-kor beszélgessetek, mert "kilóg a lóláb". Légy éber és óvatos.
2021. márc. 2. 18:10
 17/43 A kérdező kommentje:

16-os

Azt az én videóállásinterjúra értettem. Lett volna ma egy csak lemondták.

Bocsánat ha félreérthető volt

2021. márc. 2. 18:12
 18/43 A kérdező kommentje:

Igazából csalódtam benne nagyon.

Tudom én túlreagálok mindent ezért is kérdem másnak hogy esne.

2021. márc. 2. 18:14
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Már szakitottunk

10

2021. márc. 2. 18:15
 20/43 anonim ***** válasza:
31%

Ennyire egy pasira támaszkodni sem szabad.

Tanuld meg mindennek ára van, ha nem is pénzbeli...

Ha segít akkor “ lekötelezett” leszel neki, ha ez a másodrangú szerep neked megfelel. Én ezért nemfogadok el semmit inkább élek szerényen, de büszkén....nem kell hajbókolnom senkinek mert szívességet tett ....

Látod, hogy vonakodik tőle, lehet Csak udvariasságból mondta, ne alázd meg magad azzal, hogy kérleled.

2021. márc. 2. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!