Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a párotokat a tanulásban anyagilag?
Ha anno ő is támogatott, szinte eltartott titeket, hogy ugyanúgy megengedhessetek magatoknak mindent, mintha ti is dolgoznátok, szóval nem csak az alapok. A kedvetekért a saját tanulmányait tette félre.
Ha csak annyiról lenne szó, vállalnátok a keresetarányos költségmegosztást különkassza helyett?
Nem kéne eltartani, dolgozna.
Vagy oldja meg, ahogy akarja, nem vagytok szeretetszolgálat. Ha ő segített anno, szívás, szokjonh hozzá, az élet már csak ilyen igazságtalan?
(ha a kérdésben a "párotok" a nő, de most mindegy)
Alapból is igen.
De "Ha anno ő is támogatott, szinte eltartott titeket". Akkor pláne hogy jár neki ilyen mód a támogatás!
Elég szomorú aki ezen elagyal h támogassa-e viszont...
Hát nem tudom, én pl sosem vártam volna el és hagytam volna, hogy a saját tanulmányait hagyja ott, hogy engem segíthessen.
De ha már így történt,akkor nyilván segítenék neki és megtenném ugyanazt, amit ő korábban tett velem.
Egy komoly kapcsolatban nem is kérdés, hogy segítenék.
4-es, nem ő a nő, aki minden héten három kérdést sír ki, hogy eltartottnak számít-e :D
Tiszta szánalmas a vergődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!