Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolatot fenntartani úgy, hogy csak a gyerek tölti ki a szeretetethiányt?
Lehet rosszul fogalmaztam, de mi van akkor ha egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom?
Nem szeretnék külön részletekbe menni. Nincs semmi, de semmi rossz a házasságomban, de elég frusztrált vagyok néha. Ezt leküzdöm azzal, hogy nevelem a lányainkat (én vagyok az apa)
Feleségem még most is csinos, ápolt nő, és tüneményes anyuka. De úgy érzem néha, hogy ez nem elég. Másnapra viszont elmúlik. De mindig elővesz az érzés, főleg, ha egyedül vagyok és nincs leterhelve az agyam
Szép család vagyunk, mindent együtt csinálunk. Kirándulunk, nyaralunk, jó mindkettőnk állása
Erre mondanák sokan, hogy nem becsülöm meg a jót, tudom, de hát...az ágyban mások lettek az igényeink. Sokszor próbáltam erről beszélgetni, de oda jutottunk, hogy havi pár alkalom és én sem kívánom már annyira. Viszont nem a szexet, hanem őt :(
És látom milyen szép életem van, mert tényleg nem panaszkodhatnék, de úgy érzem, vagyis félek, hogy férfiként magányos leszek így.
El vagy tévedve. Itt már nem csak egy ember mondta el ugyanazt a véleményt, bár szerintem lényegtelen kit tartasz bűnbaknak.
Higgyél csak a kis álomvilágodban, amiben minden tökéletes marad válás után is, mert hát ugye te nem ok nélkül válsz, rettentő megértő lesz mindenki a környezetedben, főleg a gyerekek fogják megérteni a nyomós indokaidat, hogy apa elhagyja őket, mert hát minden gyereknek egyértelmű, hogy a szex az első.:DDD
Hú de sok vegyes választ kaptál!
Tegyük fel elváltok. A feleségedet te ismered, azt mondod. Legyen úgy! De a válás lehet olyat fog kihozni belőle, amire nem is gondolnál.
Az exem a legtündéribb nő volt a világon akit valaha ismertem, de a válás után úgy viselkedett velem, hogy csak pislogtam! Olyan elutasító és durva lett, amilyennek soha nem láttam.
Majd ha egyedül kell nevelnie a gyermekeiteket és nem bírja elviselni a terhet, tuti hogy mindent meg akar kapni ahhoz hogy boldogulni tudjon. Onnantól te mehetsz a levesbe.
Remélem a következő nőd meg téged fog kidobni, mert újra vágyik és nem rád!!!
63-as, vagy van az a verzió, hogy a kérdező szeretné továbbra is közösen nevelni a gyerekeket, csak épp a felesége ehhez nem fog hozzájárulni. Ilyen is van ám, amikor a feleségek a gyerekkel büntetik az apát. Az meg, hogy majd a feleség és a gyerekek mint valami megértő szent, békés szeretetben és együttérzéssel és megértéssel fogadják apuka indokát, miszerint szerelemre és jó szexre vágyik, miközben anyuka abban a tudatban van, hogy mindez meg van köztük, a gyerekek meg látnak egy saját bevallása szerint is többnyire boldog apát, tehát kötve hiszem, hogy meg tudják érteni majd a lépést, amivel elhagyja őket. Megnézném azt a gyereket, akinek ezt el lehet magyarázni, hogy ezért hagylak el kicsim, mert bár boldog vagyok veletek, még egyszer szerelmes szeretnék lenni.
Én is az szeretnék lenni, mondhatom, hogy jogom van hozzá. De akkor legyek tisztában azzal is, hogy mi az ára és ne azokra köpködjek, akik erre figyelmeztetnek.
63. Nagyon szimpatikus vagy, köszönöm, Szép dolog a tengermély frusztráció :)
Látom téged igazából senki sem szeret, de gyere még vissza párszor :*
Én csupán jeleztem mi fog várni rád. 😄😄😄
Az élet mindig visszaadja! 😄😄😄
Mit ad vissza te degenerált? Hogy kiszeretsz másból, akivel nem tervezted?
Súlyosan sérült vagy, abból is látszik, hogy folyamatosan a nyakamra jársz. Nem csodálom, hogy kikerülnek
annyira jól szórakozok, nehogy abbahagyjátok:)
🍿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!