Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy kapcsolatot fenntart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy kapcsolatot fenntartani úgy, hogy csak a gyerek tölti ki a szeretetethiányt?

Figyelt kérdés

Lehet rosszul fogalmaztam, de mi van akkor ha egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom?

Nem szeretnék külön részletekbe menni. Nincs semmi, de semmi rossz a házasságomban, de elég frusztrált vagyok néha. Ezt leküzdöm azzal, hogy nevelem a lányainkat (én vagyok az apa)

Feleségem még most is csinos, ápolt nő, és tüneményes anyuka. De úgy érzem néha, hogy ez nem elég. Másnapra viszont elmúlik. De mindig elővesz az érzés, főleg, ha egyedül vagyok és nincs leterhelve az agyam

Szép család vagyunk, mindent együtt csinálunk. Kirándulunk, nyaralunk, jó mindkettőnk állása

Erre mondanák sokan, hogy nem becsülöm meg a jót, tudom, de hát...az ágyban mások lettek az igényeink. Sokszor próbáltam erről beszélgetni, de oda jutottunk, hogy havi pár alkalom és én sem kívánom már annyira. Viszont nem a szexet, hanem őt :(

És látom milyen szép életem van, mert tényleg nem panaszkodhatnék, de úgy érzem, vagyis félek, hogy férfiként magányos leszek így.

2021. febr. 27. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
68%
A vége nem csak rajta fog múlni, hanem a feleségén is. Nem vonom kétségbe, hogy találhat magának új kapcsolatot, cserébe a felesége majd eldönti, milyen gyakran láthatja a gyerekeit. Mivel ő lép le, túl sok beleszólása nem lesz. De ezt nem akarja előre látni, mert ő a szuperapuka.
2021. febr. 28. 18:50
 52/73 A kérdező kommentje:

Kedves 50-es, köszönöm. Sok ember osztja azt, amiből magának is kevés van.

Többet nem szeretnék reagálni olyanoknak, akik mindent egyből és a legjobban tudnak. Őszintén elcsodálkoztam hogy van, aki ennyit bír kötekedni, nem hittem volna, hogy jelen helyzetemben mást jobban szánjak, de ennél nincs lejjebb. Nem mintha magyarázkodnom kéne, de aki nekiáll köpködni arra, aki le meri írni, hogy valami megfeneklett a házasságában és rohadt nehéz helyzetben van, azok lelkileg betegek.

És őszintén elég egyértelmű, hogy egy nő írogat folyamatosan, neki üzenem, hogy keressen egy jó orvost, mert biztos elmeháborodott. Nem vicc.

Segítő szándékkal íróknak köszönöm, hála Istennek vannak páran, aki értik miről beszéltem,

2021. febr. 28. 19:01
 53/73 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, te paranoiás vagy, senki nem köpködött itt téged, csak le lett írva a legvalószínűbb forgatókönyv, amit át fogsz élni, ha elválsz.
2021. febr. 28. 20:16
 54/73 A kérdező kommentje:
53. Ha elválok, azt okkal fogom tenni, és hiába okoskodsz, sem a feleségem, sem a gyerekeim nem fognak ellenem fordulni. Mindketten intelligens, felnőtt emberek vagyunk, de nem semmi, hogy még ezt is jobban akarod tudni. Komolyan hogy lehet egy idegen embertől ilyen gyomorideget kapni. Ha valamit utálok az az erőszakosság.
2021. febr. 28. 20:36
 55/73 anonim ***** válasza:
68%

Szívesen lennék ott a válóperes tárgyaláson. 🙃😂 Téged is érhet meglepetés. Vagy te úgy gondolod, hogy a feleséged jelenleg válni szeretne, és neki minden pénzt megér, hogy szabaduljon?

2021. febr. 28. 21:18
 56/73 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy ott lennél, legalább lenne programod.

Utolsó, hogy válaszolok, élvezd ki:

igen, úgy gondolom, hogy -veled valószínűleg ellentétben-van annyira értelmes, hogy válás esetén ne tegyen tönkre. Nem, nem tippelek, meglepő, de én élek vele, és ismerem. Furcsa, de egy család lehet szent úgy is egyeseknek, hogy nem élnek már egy fedél alatt. És apa és anya maradhatnak jóban, mint érett, normális emberek, akik szem előtt tartják a gyerekeiket

Kurv.a jó éjt

2021. febr. 28. 21:23
 57/73 anonim ***** válasza:
74%

#56:

Te se váltál még.

Ilyen boldog válás csak filmekben van, a valóságban annyira kellemes, mint amikor meghal egy családtag. Te most azt feltételezed, hogy a feleséged higgadtan fogadja, hogy az egész élete egy hazugság, ő hiába boldog így, mindent elveszel tőle egy tollvonással. Azt hiszed, hogy ő mosolyogva fog támogatni abban, hogy megélhesd a szexuális vágyaid, és megértéssel fogadja, hogy te nem kívánod, hiába maradt csinos a kedvedért.

Annyira naiv álomvilágban élsz... Menj is csicsikálni, álmodj szépeket.

Gondolom, már megvan a vágyaid tárgya, aki miatt a váláson gondolkodsz.

2021. febr. 28. 21:33
 58/73 A kérdező kommentje:

Egészen biztos vagyok benne, hogy téged rommá csaltak, és tudod mit? Tutira meg is érdemelted :) Ha még nem, majd fognak, vagy csak nem tudsz róla. Isten segítse azt a szerencsétlen flótást, aki képes volt a közeledben maradni, bár nem csodálkoznék, ha már rég elvált lennél. ... okkal.

Ki maradna meg ilyen iszonyat ember mellett. Valld be, nem állnak sorba érted, ezért vagy ilyen epés, hogy más képes jobbra törekedni, míg neked morzsa sem jut (itt tenném hozzá, szerintem engem az elmúlt 25 évben így nem hoztak ki a sodromból, és nővel nem hiszem, hogy ide jutottam volna, szóval le a kalappal!)

Veled ellentétben kedves, én sokkal megalázóbbnak érezném, ha valaki szánalomból maradna velem, de gondolom neked az is jobb lett volna, mint a magány

Egyértelműen kapcsolatfüggő vagy, mert te tipikusan az vagy, aki a párja kedvéért él. Ellentétben veled, az én feleségem nem miattam csinos, mivel nem egy félemberke aki tőlem függően igazítja az életét. Maga miatt csinos, mert nő és igényes.

Igen, vannak szexuális vágyaim, gondolom neked is, csak nálad nincs jelentkező ,így hát szépen belesorvadsz az irigységbe, így idegen férfiakat zaklatsz.

Igen, megvan, bevallom, sőt, több is, már megyek is hozzájuk. Ezt akartad hallani? Végre volt orgazmusod? Jól van akkor.

Sajnos viszont nem vagy az esetem, szóval eredj szépen elfele

2021. febr. 28. 21:42
 59/73 anonim ***** válasza:
42%

#58:

Te nő vagy.

Te lennél a szerető?

😂

Megjött, vagy mitől vagy ennyire ideges?

2021. febr. 28. 21:49
 60/73 A kérdező kommentje:

Látom agyadra ment az exed szeretője :)

Puszillak :*

2021. febr. 28. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!