Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolatot fenntartani úgy, hogy csak a gyerek tölti ki a szeretetethiányt?
Lehet rosszul fogalmaztam, de mi van akkor ha egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom?
Nem szeretnék külön részletekbe menni. Nincs semmi, de semmi rossz a házasságomban, de elég frusztrált vagyok néha. Ezt leküzdöm azzal, hogy nevelem a lányainkat (én vagyok az apa)
Feleségem még most is csinos, ápolt nő, és tüneményes anyuka. De úgy érzem néha, hogy ez nem elég. Másnapra viszont elmúlik. De mindig elővesz az érzés, főleg, ha egyedül vagyok és nincs leterhelve az agyam
Szép család vagyunk, mindent együtt csinálunk. Kirándulunk, nyaralunk, jó mindkettőnk állása
Erre mondanák sokan, hogy nem becsülöm meg a jót, tudom, de hát...az ágyban mások lettek az igényeink. Sokszor próbáltam erről beszélgetni, de oda jutottunk, hogy havi pár alkalom és én sem kívánom már annyira. Viszont nem a szexet, hanem őt :(
És látom milyen szép életem van, mert tényleg nem panaszkodhatnék, de úgy érzem, vagyis félek, hogy férfiként magányos leszek így.
Majd tanulsz te is a saját hibádból.
Csak annyi eszed legyen, hogy előbb elválsz. Utána csajozol.
"két ismerős ismeretlen"
Hát ezzel jellemezted a legpontosabban, amit érzek. Köszönöm!
Akkor az a kérdés, hogy olyan nőt keres, aki örök második, és élvezi, hogy versenyezhet a feleséggel, vagy olyat, aki igazi társra vágyik és ezt nyújtani is tudja.
Miközben még mindig nyilvánvaló, hogy a kérdező nem válni akár, eszébe sincs kilépni a kényelmes életéből, csupán szeretőt keres, aki épp csak annyit ad, ami hiányzik: újdonság és szex.
Az ilyen sztorik végződnek csúnya válással.
Mindenkinek tisztább, és mindenki jobban járna, ha előbb lezárja a házasságát. De nem elég bátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!