Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolatot fenntartani úgy, hogy csak a gyerek tölti ki a szeretetethiányt?
Lehet rosszul fogalmaztam, de mi van akkor ha egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom?
Nem szeretnék külön részletekbe menni. Nincs semmi, de semmi rossz a házasságomban, de elég frusztrált vagyok néha. Ezt leküzdöm azzal, hogy nevelem a lányainkat (én vagyok az apa)
Feleségem még most is csinos, ápolt nő, és tüneményes anyuka. De úgy érzem néha, hogy ez nem elég. Másnapra viszont elmúlik. De mindig elővesz az érzés, főleg, ha egyedül vagyok és nincs leterhelve az agyam
Szép család vagyunk, mindent együtt csinálunk. Kirándulunk, nyaralunk, jó mindkettőnk állása
Erre mondanák sokan, hogy nem becsülöm meg a jót, tudom, de hát...az ágyban mások lettek az igényeink. Sokszor próbáltam erről beszélgetni, de oda jutottunk, hogy havi pár alkalom és én sem kívánom már annyira. Viszont nem a szexet, hanem őt :(
És látom milyen szép életem van, mert tényleg nem panaszkodhatnék, de úgy érzem, vagyis félek, hogy férfiként magányos leszek így.
#17: csak a szülőkön múlik mennyire viselkednek barom módjára. Engem 19 év után hagyott el a férjem mert beleunt az életünkbe, egyik napról a másikra, igen, belehaltam kicsit, de meg kellett magamat emberelni a gyerekek miatt és emelt fővel végigcsinálni a válást, mind a négyünk érdekében! A mai napig baráti a kapcsolatunk a volt férjemmel és a gyerekek tényleg "csak" annyit vesznek észre, hogy anya és apa nem együtt lakik, de ugyanúgy 100%ban vagyunk mellettük minden pillanatban.
Szóval az amit te írsz egy sztereotípia.
Fogd már be!! miféle alja nő vagy te? De komolyan? Senki, de kutya sem kérdezett.
Gyerek kérdés nem volt!!!
"...egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom."
Mintha ezt te írtad volna.
Hát...hamarosan ez a két örömöd se lesz, de te tudod.
28. Sajnos ez kizárt, és nem vágyom hármasra. Esküszöm normális kapcsolatra vágyom, nem perverz vagyok, vagy ilyenek.
De beszélgettünk eleget és nem érti. És ez szépen lassan engem is lenullázott. Lehet x idővel ezelőtt újra lehetett volna éleszteni a tüzet, de egyrészről szerinte van "elég " tűz (és hát ki előtt nem lennék aljas , ha azt mondanám legyen több, mikor ő meg nem kívánja) és hát enélkül is elmúlt a vágy. Hogy emiatt-e vagy sem, nem tudom. Van együttlét, néha jó is, de nem ez az, amit szeretnék magamnak x év után.
Tudom ebből logikusan jön, hogy válás, de ha ilyen egyszerű lenne. Nem attól félek, hogy egyedül lennék, hanem, hogy valakinek széttörném a kis világát
Csak igazolás keresel arra, hogy az a legjobb, ha szeretőt keresel. Ezért ugrasz neki mindenkinek, mert nem azt a választ kaptad, amit hallani akartál.
Az elég árulkodó, ha a feleséged minél kevesebbet akar szeretkezni, mert ha jól olvasok a sorok között, akkor az a bajod. Nos, attól, hogy neki a havonta egyszeri alkalom sok is, még igencsak messze van a tökéletestől. Másra vágytok, csak nem úgy, ahogy te gondolod.
Mennyire érintene rosszul, ha a feleséged más mellett kivirul, ha mással hirtelen igénye lenne akár napi több szexre is? Mennyire éreznéd magad rosszul, ha látnád, hogy mással úgy néznek egymás szemébe, ahogy ti már régen nem?
Mennyire érintene rosszul, ha más férfi venné át a helyed a családban? Ha ő vinné kocsival nyári táborba a lányokat, ha vele sutyorognak a fiúkról, tőle kérnek tanácsot? Más ülne a családoddal a karácsonyi vacsoránál...
Azt nem fogod fel, hogy túl sokat veszítesz. Azt te most úgy ügyesen elgondolhatod, hogy stikában beújítasz valami hobbipuncit, kiéled magad, amiről a feleséged nem tud, az nem fáj. De azért készülj fel lelkiekben, hogy itt nem te fogod beadni a válást, nem te döntesz, hanem ő. Onnantól te hiába babusgatod a hiúságod, hogy x évig szuperapu voltál, a lányaid szekunder féltékenységet fognak érezni. Az ő hitük a hűséges férj én ugyanúgy összeomlik, nekik is fájdalmat okozol. Hiába áltatod magad, békés válás nincs. Mindenki sérül.
Arra is esélyed van, hogy most se életed végéig tartó lángolást találsz, csak testi vágyat, újdonságot, és pár év alatt nem marad belőle semmi. A családod nem kapod vissza.
Nyugodtan írd le, hogy erre nem vagy kíváncsi, ne is válaszoljak. 🙄🤷
De mentsd el ezt a kérdésed, aztán eljön az idő, mikor érdekelni fog.
Te már eldöntötted, hogy mit akarsz tenni, csak megerősítésre vágytál. Úgyis megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!